Σε λίγο θα «βαρούνε» νταούλια με το «Μακεδονικός – η»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

Δυστυχώς για την Μακεδονία οι βιαστικοί, βολεμένοι νεοφασίστες, από την βιασύνη τους να εκτελέσουν την εντολή των αφεντικών τους Αμερικάνων και Γερμανών, δεν έλαβαν υπ’ όψη τις εκατοντάδες Ελληνικότατες επιχειρήσεις που τα προϊόντα τους έχουν το όνομα «Μακεδονία-Μακεδονικός – η».

Πραγματικό γεγονός σε γειτονική χώρα με συγκεκριμένο προϊόν  που παράγετε στην Μακεδονία δεκάδες χρόνια  και μεγάλωσαν γενιές.

Το βρήκαμε σε ράφι πολυκαταστήματος γειτονικής χώρας και ο τίτλος του προϊόντος ήταν γραμμένος με αγγλικά στοιχεία και δίπλα γραμμένο το ίδιο προϊόν πάλι με αγγλικά στοιχεία προερχόμενο από τα Σκόπια.

Είδαμε και πάθαμε να πείσουμε τον συνοδό μας που ήταν ντόπιος ότι το ένα προϊόν με την άριστη γεύση είναι από την Μακεδονία και το άλλο από τα Σκόπια.

Δεν μπόρεσε να καταλάβει την διαφορά αφού η συσκευασία του Σκοπιανού προϊόντος ήταν ίδια με την εταιρεία της Μακεδονικής εταιρείας  που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στα ράφια των Ελληνικών σούπερ μάρκετ.

Όταν σε κάποια γωνία της συσκευασίες βρήκαμε τα στοιχεία σε Ελληνικά στοιχεία και στο άλλο προϊόν με στοιχεία των Σκοπίων κατάλαβε την διαφορά  και φυσικά στην γεύση.

Ο άνθρωπος επέμενε ότι εδώ και δύο χρόνια τρώει «Μακεδονικό» προϊόν από την «Μακεδονία – Σκόπια».

Ερωτώνται λοιπόν οι φωστήρες της «πρώτης φοράς αριστερά», πώς θα προστατευόσουν τα Ελληνικά προϊόντα που θα ταξιδεύουν στον κόσμο και ονομάζονται Μακεδονικά;

Μάλλον θα εξελιχθεί η ιστορία σαν τα νταβούλια που βάραγαν πριν γίνουν κυβέρνηση για να χορέψουν οι αγορές  και στο τέλος οι αγορές χόρεψαν την Ελλάδα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ