Τελικά αυτό που συζητήθηκε πριν από αρκετά χρόνια και είχε βρει αντίθετους τους αιμοδότες Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» και τον νυν πρόεδρο του Συλλόγου αιμοδοτών και υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Παπαχρόνη και δεν ευοδώθηκε υλοποιήθηκε τώρα ελέω πολιτικών σκοπιμοτήτων και ποιο συγκεκριμένα «Αυτοδιοικητικών σκοπιμοτήτων». https://www.xanthitimes.gr/2017/01/16/synergasia-emodoton-ke-nosokomiou-xanthis-gia-tin-ekstratia-syllogis-ematos/

Όπως δείχνουν τα πράγματα η προσπάθεια του διοικητή του νοσοκομείου και των εργαζομένων που έγινε το 2017 για την δημιουργία συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και απέτυχε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για καθαρά πολιτικούς λόγους να γίνει πραγματικότητα αφού διαβάζουμε σε αριστερόστροφο σάϊτ στο διαδίκτυο, ότι δημιουργήθηκε σύλλογος αιμοδοτών νοσοκομείου Ξάνθης.

Η δημιουργία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νοσοκομείου Ξάνθης το οποίο Νοσοκομείο ΣΥΡΙΖΟκρατείται, γίνεται προφανώς για να διακοπή η προσπάθεια του νυν προέδρου του Συλλόγου Αιμοδοτών και υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Παπαχρόνη για να ανάληψη της δημαρχίας. Η πρωτοβουλία δείχνει ξεκάθαρα «δάκτυλο» του υποψηφίου δημάρχου Ξάνθης και γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου.

Δυστυχώς στην Ξάνθη ακόμη και ο εθελοντισμός πολιτικοποιείται.

Αλήθεια δεν έφτανε ένας σύλλογος αιμοδοτών στην Ξάνθη;