“Εγώ με αυτούς είμαι”

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ,Α. Αντωνι’αδης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και αφορμή το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ προς την κεντροαριστερά, αναφέρει ξεκάθαρα ποιους θεωρεί κεντροαριστερά και ποιοι τον εκφράζουν από τον χώρο.

Ο Α. Τσίπρας αφού κατάφερε να «τακτοποιήσει» το μισό παλιό ΠΑΣΟΚ σε θέσεις και αξιώματα, προσπαθεί όπως δείχνουν τα πράγματα, για να επιβιώσει πολιτικά, να «εμβολίσει» την λεγόμενοι κεντροαριστερά έτσι τουλάχιστον όπως γίνεται αντιληπτό από τον μέσο ψηφοφόρο και εκφράζεται από το ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του Ανέστη Αντωνιάδη εξηγεί ξεκάθαρα τι ακριβώς θέλει να πει ο ίδιος.

Εγώ με αυτούς είμαι. Αυτοί εκφράζουν τον χώρο που εκπροσωπώ με τα καλά και τα κακά τους.

Εγώ πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι ο εκφραστής του προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου για εσάς. Όπως επίσης δεν ξέρω ποιος σας προκαλεί στομαχικές διαταράξεις όταν αυτοαποκαλείται με τον άνωθεν χαρακτηρισμό. Εγώ θα σας πω ποιοι είναι για μένα εκφραστές αυτού του χώρου, που τους έχω γνωρίσει όλους από κοντά και έχουμε κάνει συζητήσεις με έντονο προβληματισμό, σκέψεις και διαφωνίες. Μερικοί μπορεί να μην συμπαθιούντε και μεταξύ τους μάλιστα. Αλλά αυτοί είναι για μένα οι εκφραστές:

Ο Νίκος ο Ανδρουλάκης, ο Νίκος ο Μίλης, ο Παναγιώτης ο Χριστόφας, ο Μανώλης ο Χριστοδουλάκης, ο Παύλος ο Χρηστίδης, ο Στέφανος ο Ξεκαλάκης, ο Γιάννης ο Λίτινας, ο Άγγελος ο Τόλκας, ο Παναγιώτης ο Ασλάνογλου, ο Σωκράτης ο Ξυνίδης, η Εύα η Καιλή, ο Γιάννης ο Μανιάτης, ο Κώστας ο Ασκούνης, ο Φίλλιπος ο Σαχινίδης, ο Παύλος ο Γερουλάνος, ο Κωστής ο Σιμιτσής, ο Γιάννης ο Παπάζογλου, ο Μήνας ο Αναστασάκης, ο Μόσχος ο Κορασίδης, η Χαρά η Κεφαλίδου, ο Αλέξης ο Παπουτσής, ο Μάκης ο Παπανικολάου, ο Στεφανος ο Παραστατίδης, ο Νίκος ο Τσολακίδης, ο Κώστας ο Μπαργιώτας, ο, ο, η, ο, …………………….….και οι 3 τελευταίοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Φώφη Γεννηματά.

Εγώ με αυτούς είμαι. Αυτοί εκφράζουν τον χώρο που εκπροσωπώ με τα καλά και τα κακά τους.

Εσείς ας εκφραστείτε από τον Πολάκη, τον Σκουρλέτη, την Κουντουρά, τον Κουίκ, τον Φάμελο, τον Τριανταφυλλίδη, τον Πάντζα και την σέχτα του Μάξιμου, Παπά, Φλαμπουράρη, Τζανακόπουλο και Καρανίκα με συντονιστη τον Αλέξη.
Τους χαιρετισμούς μου!