Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην κ. Κατερίνα, εκδότρια της XanthiTimes.gr και του Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη

 

Εμείς οι υπόλοιποι της οικογένειας, θα πούμε πρώτον ένα μεγάλο ευχαριστώ που μέσα στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της καταπιάστηκε με τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες και φυσικά να ευχηθούμε έτσι Χρόνια Πολλά στους αναγνώστες, αναγνώστριες και υποστηρικτές της εκδοτικής μας προσπάθεια.

Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες κρατούν την οικογένεια δεμένη. (Συνταγή μη ζητάτε γιατί μπερδεύτηκα με όλα εκείνα τα «μαραφέτια» – υλικά – που έβαλε μέσα στο μίξερ)…

Το καλό μαγείρεμα και η παραγωγή γλυκών της νοικοκυράς, μάνας, γυναίκας, βοηθά τα μέλη της οικογένειας και κυρίως τα πρόσωπα των παιδιών να γελούν ευτυχισμένα όχι μόνον για την ποιότητα, την ομορφιά ενός φαγητού ή γλυκού, αλλά γιατί αυτό, είναι η αφορμή να κρατά μαζεμένη και δεμένη την οικογένεια. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι το καλό φαγητό και ένα πετυχημένο γλυκό βοηθάει και στον  έρωτα, που όπως λένε οι σοφοί, περνά από το στομάχι. Έτσι, λένε οι σοφοί, βοηθά στον έρωτα, για να συνεχίσει  να κατοικοεδρεύει μέσα στην ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού και να «βολοδέρνει» από γωνία σε γωνία απολαμβάνοντας ένα καλό πιάτο ή ένα πετυχημένο γλυκό.

Να ευχηθούμε σε όλες της μάνες, νοικοκυρές, γυναίκες όλου του κόσμου, υγεία, γαλήνη, ευτυχία και να συνεχίσουν να παραμείνουν ο συνδετικός κρίκος της οικογένειας. Στην ουσία – άσχετα από το τι λένε οι άνδρες –  η γυναίκα, μάνα και νοικοκυρά, είναι η κολόνα του σπιτιού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ