Ο ΑΣ «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» τιμήθηκε από τον Δήμο Ξάνθης

 Ο Δήμαρχος Ξάνθης τίμησε τις «χρυσές» Ξανθιώτισσες αθλήτριες για τις πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις τους

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι ο ΑΣ TAEKWODO «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» που η έδρα του είναι στην οδό Πιαλόγλου στην Ξάνθη, δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στο βάθρο των νικητών και αυτό δεν του χαρίζεται.

Τα αποτελέσματα στην Ξάνθη και τον κόσμο, του Αθλητικού Συλλόγου προκαλούν τον θαυμασμό των Ξανθιωτών και όχι μόνο, είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς του προπονητή Ανδρέα Χρηστίδη, της θέλησης των παιδιών και την ηθική στήριξη του ΔΣ καθώς και των γονιών.  

Η πορεία των μαθητριών του «ΟΡΕΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗΣ» δεν περνά απαρατήρητο από κανέναν που νοιώθει περήφανος για τα παιδιά της Ξάνθης γιατί την κάνουν γνωστή και περήφανη στα πέρατα του κόσμου. Αυτό ακριβώς στάθηκε η αφορμή, ο δήμαρχος Ξάνθης, να καλέσει την ομάδα και να την βραβεύσει.

Τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στις αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου TAE KBON ΝΤΟ – Ξάνθης «Ορέστης Βασίλης», που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο Ξάνθης, παρουσία του προέδρου και του προπονητή του Συλλόγου, μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και γονέων, ο Δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη τις αθλήτριες για την επιμονή, τη σκληρή δουλειά και το αγωνιστικό τους ήθος και τόνισε ότι αποτελούν ενθαρρυντικό αθλητικό πρότυπο για τη νεολαία της Ξάνθης. «Κάνετε περήφανη την Ξάνθη μας, τους γονείς σας, τους προπονητές σας, μας κάνετε όλους υπερήφανους και εύχομαι να βάζετε κάθε χρόνο ψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σας», κατέληξε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Τέλος ο προπονητής της ομάδος Ανδρέας Χρηστίδης που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την τιμή που έκανε στις μαθήτριες του Συλλόγου ο Δήμος Ξάνθης,  ευχαρίστησε τις αθλήτριες του, το ΔΣ και τους γονείς  για την αγόγγυστη στήριξη των προσπαθειών του συνόλου. Σημείωσε δε, ότι η πρόσφατη επιτυχία του Συλλόγου στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, ήρθε από την Κωσνταντινιά Πολυχρόνη με 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων σημειώνοντας ότι ο Α.Σ. TAEKWONDO «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» ΞΑΝΘΗΣ, έδωσε την ευκαιρία στην νεαρή αθλήτρια, μετά τις επιτυχίες της και τον προσωπικό της αγώνα, να έχει εξασφαλισμένο ένα προβάδισμα 30% έναντι των υπολοίπων συμμαθητών της για την εισαγωγή της στα ΤΕΦΑΑ και 15% για τα υπόλοιπα ΑΕΙ της Χώρας.