ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΊΟ ΤΥΜΠΑΝΟΥ

Δερμεντζίδης Ευάγγελος και  Κώστας Παρασκευάς, δύο επιχειρηματίες που στηρίζουν την κοινωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε «οργασμό» βρίσκεται τον τελευταίο καιρό το Ελαιοτριβείο Τυμπάνου το «ΛΙΟΤΡΙΒΗ», αφού οι ελαιοπαραγωγοί της Ξάνθης και των γύρω νομών εμπιστεύονται τον καρπό των κόπων τους και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το λάδι που βγαίνει σύμφωνα με την επιθυμία τους.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της επιχείρησης,

όταν ένα ελαιοτριβείο έχει την δυνατότητα να βγάζει 4-5 τόνους λάδι την ώρα, αντιλαμβάνεται κανένας ότι πλέον οι ελαιοπαραγωγοί δεν ταλαιπωρούνται περιμένοντας ώρες ατελείωτες που θα μπορούσαν κάλλιστα να τις αξιοποιήσουν στα κτήματα τους.

Το ελαιοτριβείου Τυμπάνου το «ΛΙΟΤΡΙΒΙ», με τις νέες και δαπανηρές εγκαταστάσεις του τελευταίου χρόνου, ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των ελαιοπαραγωγών και του περιβάλλοντος.

Φέτος είναι η χρονιά των ελαιοπαραγωγών. Το υπογράφουν ο Δερμεντζίδης Ευάγγελος και ο Κώστας Παρασκευάς.

Η 20χρονη και πλέον εμπειρία τους, ο πανάκριβος και σύγχρονος εξόπλισες τους αλλά και η αγάπη για την δουλειά τους, εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα και την επιθυμία του ελαιοπαραγωγού.

Οι ελαιοπαραγωγοί από την πρώτη στιγμή αγαλλίασαν και εμπιστεύθηκαν το ελαιοτριβείο Τυμπάνου και αυτό ανταποδίδει αυτήν την αγάπη και εκτίμηση με καθαρή και «ατόφια» δουλειά.

Εμείς να ευχηθούμε στους συνιδρυτές της εταιρείας και στους ελαιοπαραγωγούς να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους με ποιοτικό λάδι.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας η οποία χωρίς να φείδετε κόστους και κόπου, «βγάζει» το λάδι του γηροκομείου της Ξάνθης και άλλων ιδρυμάτων –χωρίς κόστος- για τα ιδρύματα.

Ο Δερμεντζίδης Ευάγγελος και ο Κώστας Παρασκευάς πιστοί στον λόγο που έδωσαν στους εθελοντές της ελιάς οι οποίοι παραδίδουν τους καρπούς στο «ΛΙΟΤΡΙΒΙ», αυτό τους παραδίδει το θεόσταλτο δώρο, το λάδι για να στηριχθούν οι αδύναμοι συνάνθρωποί μας.

 

ΕΥΓΕ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ