Το FREE PRESS περιοδικό Αγορά … ΖΩ Ξάνθη, κλείνει αισίως 1 χρόνο και ευχαριστούμε τους δεκάδες πελάτες μας που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Όταν πριν από ένα χρόνο που συλλάβαμε την ιδέα να ξεκινήσουμε κάτι διαφορετικό στον τρόπο προβολής των επαγγελματιών της πόλης, δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι αυτό το εγχείρημα, θα μπορούσε να βρει την στήριξη των επαγγελματιών της Ξάνθης και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που περιέβαλαν αυτήν την προσπάθεια μας σε καιρούς χαλεπούς, όπως άλλωστε και για όλες τις επιχειρήσεις. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας.

Αυτή σας η εμπιστοσύνη, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε αυτόν τον ατελείωτο αγώνα, σε μία εποχή που ο κόσμος της δουλειάς και του μόχθου, δεν έχει τα περιθώρια να στηρίξει την δική του επιχείρηση,  πόσο μάλλον να στηρίξει την προσπάθεια ενός περιοδικού που ξεκίνησε δύσκολα, χωρίς υποστήριξη από κανέναν φορέα, με μόνο στήριγμα την συνδρομή σας φίλοι επαγγελματίες και την επιβράβευση της προσπάθειας μας να πιάσουν τόπο τα χρήματα που δίνεται στο περιοδικό μας για την προβολή σας.

Πέρασε ένας χρόνος και ειλικρινά δεν καταλάβαμε πώς πέρασε στην προσπάθεια μας να το «στήσουμε». Μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα και μήνα με το μήνα, παίρνοντας δύναμη από την δική σας προσπάθεια για να στηρίξετε την δική μας, καταφέραμε να δώσουμε ότι ήταν δυνατό καλλίτερο στην προβολή των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται.

Η αγωνία και η προσπάθεια μας, σας βρήκε αρωγούς και συμβουλάτορες.

Προσπαθήσαμε να σας ακούσουμε για  να το κάνουμε καλλίτερο και εύχρηστο για τον αναγνώστη και μελλοντικό σας πελάτη. Οι δικές σας παρεμβάσεις και παρατηρήσεις έπιασαν τόπο. Φτάσαμε στον στόχο μας και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον φίλο, πελάτη και υποστηριχτή αυτής της ιδέας Αλέξανδρο Δαστερίδη ο οποίος στάθηκε πολλές φορές δίπλα μας προτείνοντας, ζητώντας να αλλάξουμε – απλοποιήσουμε- την αισθητική του περιοδικού, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στα ρεπορτάζ και την προσπάθεια να περιγράψουμε τον αγώνα κάθε επιχείρησης για την ανάδειξη του έργου της. Νομίζουμε ότι κάτι καταφέραμε. Δείγμα ότι οι πελάτες – ΦΙΛΟΙ- στηρίζουν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια μας.

Ειλικρινά σας ευχαριστούμε από το βάθος της ψυχής μας και δεσμευόμαστε χωρίς να «πειράξουμε» το κόστος προβολής ότι σε στενή συνεργασία με την ηλεκτρονική εφημερίδα XanthiTimes.gr  θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να γίνουμε καλύτεροι και ποιο χρήσιμοι στην επιχείρηση σας.

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Η XANTHITIMES ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Γκούλη Αικατερίνη

Εκδότης – Διευθύντρια

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Γκούλη Αικατερίνη

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΗΣ: Αλέξανδρος Παυλικιάνος ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΟΤΟΥ 33 67100 ΞΑΝΘΗ ΤΗΛ 2541 0 73116 ΚΙΝ. 6936 6464 55 EIMAIL: info@xanthitimes.gr

XANTHI-TIMES

H εταιρεία XANTHI – TIMES με έδρα την Ξάνθη δραστηριοποιείτε στα εξής αντικείμενα.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ

 

Με το μηνιαίο FREE PRESS περιοδικό Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη προβάλλει τις επιχειρήσεις της Ξάνθης έντυπα με βατό κοστολόγιο  συνέπεια και συνέχεια.

 

  • Η προβολή των επιχειρήσεων συνοδεύετε από τα απαραίτητα ρεπορτάζ και παρουσιάσεις των επιχειρήσεων καθώς και των επιχειρηματιών.

 

  • Η ποικίλη ύλη στο περιεχόμενο του free press περιοδικού στηρίζει την προσπάθεια προβολής των πελατών μας αφού ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να διαβάσει το περιεχόμενο και να παρατηρήσει με την άνεση του τους διαφημιζόμενους. Στην ύλη περιέχονται οι κατηγορίες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με την ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthi Times.gr ενημερώνει, σχολιάζει και αναδεικνύει τα κακώς κείμενα στην Ξάνθη, ΑΜΘ, Ελλάδα και Κόσμο.

Προβάλλει τις επιχειρήσεις με λογικό κοστολόγιο, παρουσιάζοντας το αντικείμενο της δουλειάς τους χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη.

ΕΝΤΥΠΑ- ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ –

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Η XANTHI – TIMES Έχει την δυνατότητα να τυπώσει τα διαφημιστικά σας φυλλάδια, τις επαγγελματικές σας κάρτες και φυσικά τα έντυπα που επιθυμείτε σε λογικές τιμές.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Η XANTHI-TIMES μπήκε δυναμικά στον χώρο των εκδόσεων και αυτή την στιγμή κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία της πόλης μας και όχι μόνο, τα δύο μυθιστορήματα του δημοσιογράφου – συγγραφέα Αλέξανδρου Παυλικιάνου.

ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΑΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ