Τελικά με τι  ψεκάζουν τα κουνούπια και είναι τόσο δραστήρια;  Γιατί όπου σταθείς και όπου βρεθείς, τα σμήνη επιτίθενται σαν τα «στούκας».

Οι παλιότεροι που μάθαιναν ιστορία στα σχολεία και όχι όπως τα σημερινά παιδιά με ΣΥΡΙΖΑ,  ότι δηλαδή οι Έλληνες στην Σμύρνη το 22, συνωστίζονταν στο λιμάνι, θα γνωρίζουν ότι «στούκας» ήταν τα βομβαρδιστικά του Χίτλερ.

Αυτό τουλάχιστον μου θύμισαν εμένα όταν αργά το βράδυ βρέθηκα στο Κουτσό για μία κοινωνική εκδήλωση. Μεταξύ 21.00 και 23.00 οι επιθέσεις ήταν απανωτές και μου θύμισαν βομβαρδισμούς. Μετά, ευτυχώς φύσηξε αεράκι και μπόρεσε ο κόσμος να συμμετάσχει στην εκδήλωση. Ο μόνος ατάραχος ήταν ο δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης που τον τσιμπούσαν δεν τον τσιμπούσαν έκανε υπομονή.

Περιττό να πω ότι στο μπακάλικο του χωριού, τα autan είχαν τελειώσει από νωρίς γιατί ήρθε και ξένος κόσμος  οπότε όσοι πρόλαβαν τον κύριο είδαν..

Κάποιος να εισηγηθεί στον κ. Μέτιο να δώσει επίδομα σάκου του μποξ στους κατοίκους των παραλιακών χωριών,  γιατί ο λειτουργούν ως ανάχωμα    στις αεροπορικές επιθέσεις  των κουνουπιών.