Δεν μιλάμε για τα παιδιά

Με αφορμή ανάρτηση – δημόσια δήλωση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Ιρφάν Μεχμεταλή σχετικά με το άρθρο της XanthiTimes.gr “Το Προξενείο έπιασε την Ξάνθη στον ύπνο”, ξεκαθαρίζουμε ότι: Το άρθρο στην δική μας ιστοσελίδα δεν έχει καμία σχέση με τα ίδια τα παιδιά ούτε το αντικείμενο της εκπαίδευσης τους. Αυτός είναι ο λόγος που αλλοιώσαμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου των παιδιών.

Σαφέστατα και τα παιδιά αυτά, όπως και όλα τα Ελληνόπουλα που στοιχίζονται πίσω από την Ελληνική σημαία αξίζουν χειροκρότημα αυτά, οι δάσκαλοι τους και οι γονείς τους.

Κανένας (επαναλαμβάνουμε) δεν αμφισβήτησε την ηρωική καταγωγή των συγκεκριμένων παιδιών που οι γονείς τους έδωσαν το αίμα τους για την λευτεριά της πατρίδας μας.

Κανένας δεν απαγόρεψε κανέναν να σπουδάσει το κοράνι σε Ιεροσπουδαστήριο στην πατρίδα μας ούτε τα λοιδόρησε και η Xanthitimes.gr στηρίζει και αναδεικνύει τα προβλήματα όλων των Ξανθιωτών είτε είναι μουσουλμάνοι είτε χριστιανοί, πολύ περισσότερο όταν η προσπάθεια γίνεται από παιδιά.

Άρα η XanthiTimes.gr δεν αναφέρθηκε σε όλα τα παραπάνω. Όσο για το αν μπορούσαν να πάνε στην Τουρκία να σπουδάσουν τα σύνορα είναι ανοιχτά, έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να πάει να σπουδάσει όπου θέλει.

Εμείς στην XanthiTimes.gr, αναδείξαμε την έλλειψη εμπιστοσύνης του μέσου Ξανθιώτη απέναντι στην Πολιτεία, η οποία δυστυχώς απέναντι στην επιθετική εξωτερική πολιτική της Άγκυρας στην Θράκη αυτή – η πολιτεία – δεν αντιδρά. Ενώ η Άγκυρα  προσπαθεί να ισλαμοποιήσει τους Έλληνες Πομάκους Πολίτες, η Αθήνα σε συνεργασία με τα τοπικά πολιτικά κέντρα αποφάσεων  είναι απλός θεατής και αυτό προσπαθήσαμε να αναδείξουμε.

Δηλαδή την εκτός πρωτοκόλλου δράση του Τουρκικού Προξενείου και την αδιάφορη έως επικίνδυνη στάση της Ελληνικής Πολιτείας η οποία αδυνατεί – δεν θέλει(;) να προστατεύσει τους Πομάκους.

Τονίζουμε και πάλι ότι το άρθρο δεν αγγίζει τα παιδιά και τις σπουδές τους.

Το θέμα όμως της μαντίλας, την οποία το Τουρκικό Προξενείο, πιέζοντας, εκβιάζοντας και πληρώνοντας, την έχει μετατρέψει σε σύμβολο συγκυριαρχίας στην Θράκη είναι ένα κατά την εκτίμηση μας σοβαρό ζήτημα.  Αυτό και μόνον αυτό, αναδεικνύουμε στο άρθρο μας.

Αυτό αναφέραμε, αυτό στηλιτεύσαμε, αυτό αναδείξαμε και αν χρειαστεί θα αναφερθούμε και πάλι, μέχρις ότου η Ελληνική Πολιτεία αφυπνιστεί και στηρίξει τους Έλληνες Πομάκους απέναντι στην «μαφιόζικη» συμπεριφορά του Προξενείου στην Θράκη.

Από την Διεύθυνση της XanthiTimes.gr

Ακολουθεί η δήλωση του πολιτευτή των ΑΝΕΛ

Διαβάζω άρθρα σχόλια και ντρέπομαι πραγματικά. Αυτά τα παιδιά αξίζουν δυνατό χειροκρότημα !Είναι οι απόγονοι των ηρώων πομακων μουσουλμάνων που πολέμησαν με τους χριστιανούς για την λευτεριά της Ελλάδας! Είναι τα παιδιά που σπουδάζουν το Κοράνι στο Ιεροσπουδαστήριο της Πατρίδας τους! Είναι τα παιδιά που ενώ θα μπορούσαν να πάνε στην Τουρκία σε ιεροσπουδαστήρια, δεν το έκαναν! Είναι τα παιδιά που δεν σκέφτηκαν τους χαρακτηρισμούς γιατί η περηφάνια της παρέλασης και της σημαίας έχει την μεγαλύτερη αξία γι αυτά! Αυτά τα παιδιά είναι δικά σας παιδιά γιατί δεν τα αναγνωρίσατε Θρακιώτες ;;;

Ιρφάν Μεχμεταλή – Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων