Με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπειών στα Vita Plus Ξάνθης αντιμετωπίζονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προβλήματα συσσωρευμένου και επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους, χαλάρωσης & αντιμετώπισης κυτταρίτιδας και περιττά κιλά.
Δείτε λοιπόν θεαματικά αποτελέσματα με τις μοναδικές θεραπείες και τις super προσφορές Νοεμβρίου!
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LUMICELL WAVE 6.
Πατενταρισμένη τεχνολογία μέγιστης αποτελεσματικότητας που συνδυάζει νέες μεθόδους και τεχνολογίες όπως: υπέρυθρη ενδοδερμική μάλαξη, υπερήχους, διπολική ραδιοσυχνότητα και μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις.
>12 Συνεδρίες LUMICELL WAVE 6 + ΔΩΡΟ 1 Συνεδρία MAGIC POT για το Πρόσωπο, ΜΟΝΟ €299
>12 Συνεδρίες LUMICELL WAVE 6 + ΕΞΙ (6) Συνεδρίες – MAGIC POT για το Σώμα, ΜΟΝΟ €469
Τεχνολογία MAGIC POT.
Ένα επαναστατικό σύστημα Λιπογλυπτικής Σώματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η δύναμη της επιστήμης είναι κοντά σας. Δείτε τώρα τη διαφορά με τις Τεχνολογίες LiposlimCare™ και PowerLifting™.
>10 Συνεδρίες MACIC POT, ΜΟΝΟ €310
>20 Συνεδρίες MAGIC POT, ΜΟΝΟ €580

magic-pot-sonde

κι ακόμη:
Αντιγήρανση. Εδώ η Επιστήμη σταματά το χρόνο!
Με προτεραιότητα την επίτευξη ενός φυσικού αποτελέσματος, και μετά από συστηματική δερμοανάλυση και εκτίμηση των ανάγκών του κάθε προσώπου, οι πιο προηγμένες θεραπείες και νέες τεχνικές με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία, εξασφαλίζουν ανάπλαση, αναζωογόνηση, λάμψη και πλήρωση των ρυτίδων του προσώπου.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MAGIC POT.
Η μέθοδος είναι καινοτομική παγκοσμίως και βασίζεται στην τεχνολογία Multipolar RF/ Ραδιοσυχνοτήτων σε συνδυασμό με Ενδοδερμικό Μασάζ και Light emitting diodes που εκπέμπουν φως. Λόγω της τεχνολογίας διόδων, το φως που εκπέμπει έχει συγκεκριμένο μήκος κύματος για κάθε θεραπεία.
Προσφέρει Ολική Αναδόμηση και Ανάπλαση Προσώπου, Σύσφιξη της επιδερμίδας του Προσώπου, Παραγωγή Κολλαγόνου και Ελαστίνης, Ανανέωση των Ιστών του δέρματος, Λείανση και Ορατή Μείωση των Ρυτίδων και δυνατότητα για Ειδικές Εφαρμογές για Ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα Μάτια και το Μέτωπο.
>6 Συνεδρίες με το επαναστατικό σύστημα αντιγήρανσης και αισθητικής προσώπου MAGIC POT €370
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FLASH LIFT
Η Τεχνολογία συνιστά τη μοναδική θεραπεία υψηλής αποτελεσματικότητας για Ολική Αναδόμηση, Λάμψη και Σύσφιγξη του προσώπου ταυτόχρονα.
>6 Συνεδρίες με το σύστημα της τεχνολογίας FLASH LIFT €270
Vita Plus. Κορυφαία Επιλογή.
Info: Vita Plus, Σμύρνης 9 και Καραολή, Ξάνθη, τηλ. 2541 0 72666 και 65212, www.vitaplusxanthi.gr , e-mail: vitaplusxanthi@yahoo.gr , Facebook: http://www.facebook.com/vitaplusxanthis
logo_xanthi