Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Χρυσής Αυγής αναφορικά με τη χθεσινή εκδήλωση της παράταξης στην Ξάνθη όπου μάλιστα συμμετείχαν τέσσερα από τα κορυφαία στελέχη της. Θυμίζουμε πως βασικά θέματα της εκδήλωσης ήταν το Πομακικό ζήτημα και η ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου.

Σας παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Κάτω τα χέρια από την Θράκη! Δυναμική εκδήλωση στην Ξάνθη για το Πομακικό ζήτημα και την ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου – Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη η εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για το Πομακικό ζήτημα και την ίδρυση αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης όπου πλήθος Εθνικιστών, μεγάλη μερίδα του αγροτικού κόσμου της περιοχής και υπερήφανοι Έλληνες Πομάκοι, ανταποκρίθηκαν στο Εθνικό προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής. Ευδιάκριτος ήταν ο αγωνιστικός παλμός στο ακροατήριο ειδικότερα σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως η Ξάνθη.

Οι συμπολίτες μας δείχνουν να διψάνε για τέτοιου είδους εκδηλώσεις που αφορούν μακροχρόνια ευαίσθητα ζητήματα όπως αυτό του Πομακικού, καθώς και κινήσεις όπως η ίδρυση Εθνικιστικών σωματείων, διότι με αυτό τον τρόπο το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα τυγχάνει ευρείας απήχησης και αποδοχής στην Ελληνική κοινωνία.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης με αγωνιστικό χαιρετισμό κάνοντας ιστορική αναδρομή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Τόνισε πως οι Έλληνες εργάτες έχουν Πατρίδα και την σπουδαιότητα της ίδρυσης του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή όπως αυτή της Ξάνθης. Ανέδειξε το Πομακικό ζήτημα επισημαίνοντας πως σε σύντομο χρονικό διάστημα η Χρυσή Αυγή έχει κάνει σπουδαίο κοινοβουλευτικό έργο, αναδεικνύοντας τα προβλήματα των Ελλήνων Πομάκων στην περιοχή.

Επόμενη ομιλήτρια ήταν η συναγωνίστρια Κρυσταλίδου Κόνι, η οποία αναφέρθηκε στους Έλληνες Πομάκους ως λαμπρό φάρο Ελληνισμού που αντιστέκεται απέναντι στον τουρκικό σωβινισμό με παντελή την απουσία της Ελληνικής πολιτείας. Επιπρόσθετα τόνισε ότι ο αγροτικός κόσμος της Ελλάδας έχει απαξιωθεί ολοκληρωτικά  από της κίβδηλες αποφάσεις των εκάστοτε Ελληνικών κυβερνήσεων.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης, Καπαγερίδης Χρήστος, ο οποίος καλωσόρισε από την μεριά του τον κόσμο της εκδήλωσης κάνοντας κάλεσμα σε όλους για κοινό Αγώνα με μπροστάρη τον Αρχηγό μας Μιχαλολιάκο Νικόλαο.

Επόμενος ομιλητής της πολιτικής εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα των συναγωνιστών βουλευτών να παρευρίσκονται σε όλη την Ελληνική επικτράτεια. Ανέφερε πως το πολιτικό κατεστημένο της χώρας θα το γκρεμίσει η Χρυσή Αυγή και πώς να μην περιμένουν οι Ελληνες πολίτες ότι θα σωθούν από τους ξένους τοκογλύφους που λυμαίνονται τον τόπο.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε εν μέσω χειροκροτημάτων και επεφυμιών ο συναγωνιστής βουλευτής Αττικής, Κασιδιάρης Ηλίας ο οποίος χαιρέτισε με το ιδιαίτερα θερμό και ψυχωμένο ακροατήριο. Ο συναγωνιστής στηλίτευσε το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο που ξεπουλάει όλη την Εθνική περιουσία της Πατρίδας μας. Ανέφερε πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι Αγώνας περί αρετής και όχι Αγώνας για χρήμα. Αναφέρθηκε στην απαίτηση του κατοχικού δανείου που μόνο η Χρυσή Αυγή το διεκδικεί και όχι η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ και οι προκάτοχοι τους. Τέλος, κατήγγειλε την σύμπραξη ΝΔ και Σύριζα για την μη άρση ασυλίας του εθνοπροδότη Φίλη. Αναγκαιότητα και επιτακτική ανάγκη για την Ελλάδα είναι η ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και η σύμπλευση με την Ομόδοξη Ρωσία που θα μας καταστήσει μέσω της συνεργασίας αυτής κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο. Λύση για το μείζον ζήτημα του δημογραφικού είναι η διακοπή κρατικού χρήματος στα κόμματα και η οικονομική στήριξη των Ελληνικών οικογενειών.

Επόμενος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής συναγωνιστής Β΄ Αθηνών, Παναγιώταρος Ηλίας που αφού χαιρέτισε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές, τόνισε την αναγκαιότητα να στηριχτούν οι Έλληνες παραγωγοί και κτηνοτρόφοι και τα Ελληνικά αγαθά στα ράφια των καταστημάτων. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην Ελληνικότητα των Πομάκων που αντιστέκονται στην επιθετική εξωτερική πολιτική της Άγκυρας, η οποία για δεκαετίες εφαρμόζει την ίδια εξωτερική πολιτική εις βάρος της Ελλάδας και των Πομάκων. Έκλεισε την ομιλία του επικαλούμενος την Νίκη και την απελευθέρωση της Πατρίδας με την βοήθεια του Θεού.

Τελευταίος ομιλητής της μεγαλειώδους εκδήλωσης ήταν ο συναγωνιστής βουλευτής Β΄ Πειραιά, Λαγός Ιωάννης που με τον πύρινο λόγο του κατακεραύνωσε τους τουρκοπράκτορες της περιοχής που δρουν ανενόχλητοι με τις ευλογίες και την στήριξη του τουρκικού προξενείου και την ανοχή της ελληνικής πολιτείας. Εξήρε την ίδρυση του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου, στο οποίο συνυπάρχουν Πομάκοι μουσουλμάνοι μαζί με χριστιανούς. Δήλωσε υπερήφανος για τον Αγώνα που διεξάγεται σε όλα τα μέτωπα εναντίον του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος. Καταδίκασε την ατιμία του αντισυνταγματικού τόξου που έκλεψε την θέση αντιπροέδροου στην Βουλή για να την προσφέρει στο απόκομμα του Ποταμιού εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Έκλεισε τον λόγο του τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει τον Αγώνα παρ’ όλες τις διώξεις, τις δολοφονίες και της πάσης φύσεως παράνομες αντισυγκεντρώσεις.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον εθνικό μας ύμνο.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τόσο τις ομιλίες που έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όσο και συνεντεύξεις των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια της ΑΜΘ.

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-sto-thrakh-net-h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-pomakwn-bint

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ekproswpos-tupou-sto-rodopi-tv-gia-to-pomakiko-zhthma-kai-thn-ekdhlwsh-th

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oles-oi-omilies-apo-thn-megalh-ekdhlwsh-gia-to-pomakiko-zhthma-sthn-janthh