Πόσο περήφανοι για το έργο τους είναι οι πολιτικοί ταγοί της Ροδόπης;

 

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν ο περιφερειάρχης Χ. Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, ο πρώην δήμαρχος Ιάσμου και οι πρώην βουλευτές του νομού Ροδόπης είναι περήφανοι για την παρουσία τους στα κοινά βλέποντας αυτήν την αφίσα όπου οι Ιασμιώτες καλούν τον κόσμο να γιορτάσει μαζί του τα «γεφύρια 2019» όπου με σκωπτικό τρόπο, οι άνθρωποι που ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς γέφυρα να τους ενώνει με την πρωτεύουσα του νομού, την Κομοτηνή, με τα σχολεία του νομού και τις επιχειρήσεις, θα γιορτάσουν την ανυπαρξία 4 θεσμών οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, διασκεδάζοντας την ατυχία τους να ψηφίσουν αυτούς τους ανθρώπους που με την ανυπαρξία τους τους καθήλωσαν.

Δυστυχώς μετά από δύο χρόνια η πτώση της γέφυρας δεν αποκαταστήθηκε αλλά οι Ροδοπίτες ψήφισαν αυτούς που δεν έπραξαν τίποτε για την επίλυση του προβλήματος.

Σαφώς και οι Ροδοπίτες ψηφοφόροι έχουν τις ευθύνες τους για την μη αποκατάσταση της βλάβης γιατί ξαναψήφισαν ανθρώπους οι οποίοι λογικά θα τους αφήσουν χωρίς γέφυρα άλλα 4 χρόνια για να …  μάθουν να ψηφίζουν.