Ο Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (2/6) στην Αθήνα, είχε τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους του «Δικέφαλου» και συγκεκριμένα τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Βασίλη Δημητριάδη και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες της συμφωνίας.

Ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύντομα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία. Αφού ρυθμιστούν κάποια τελευταία ζητήματα (όπως των συνεργατών του) θα υπογράψει πιθανότατα για δύο χρόνια. Εν συνεχεία θα επισκεφτεί το ΟΑΚΑ, ενώ λογικά το βράδυ θα συναντηθεί και θα δειπνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εφόσον πέσουν οι υπογραφές, ο 52χρονος τεχνικός θα αναχωρήσει για το Παρίσι, καθώς είναι σχολιαστής στο φιλικό Γαλλία-Σκωτία, ενώ αφού μαζέψει τα πράγματά του, θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Ο 51χρονος προπονητής θα πάρει αποφάσεις άμεσα για το ρόστερ, τις μεταγραφές και τους δανεικούς.

Όσο για την προετοιμασία της ΑΕΚ, θα γίνει πιθανότατα στην Πολωνία και στο ξενοδοχείο «Μπινκόφσκι», που βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα έξω από το Κίελτσε.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Λιανίδης 9