Φουλ μπασκετικό Σάββατο με δώδεκα ματς ευρωμπάσκετ και το παιχνίδι Ελλάδα – Γαλλία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Του … Ευρωβαδούχος αναμένεται να γίνει το Σάββατο αφού υπάρχει πλήρης δράση με 12 συνολικά παιχνίδια στο πρόγραμμα. Με λίγα λόγια παίζουν όλοι! Η δυσκολότερη μάχη του ομίλου έχει να δώσει η Εθνική Ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Δείτε όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχημάτων !

Γεμάτο μπάσκετ το πρόγραμμα του Σαββάτου. Δώδεκα παιχνίδια Ευρωμπάσκετ στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Εθνική ομάδα παίζει το πιο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας απέναντι στη Γαλλία (16:30). Ειδικά μετά την “στρατιά” των Γάλλων στην πρεμιέρα με τη Φινλανδία, η ανάγκη για νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η Ελλάδα με θετικό αποτέλεσμα θα έχει κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρώτη ομάδα. Η πρεμιέρα με την Ισλανδία ήταν εντυπωσιακή με βάση το σκορ, αλλά ο αντίπαλος ήταν τόσο αδύναμος που τα συμπεράσματα που προσπαθούμε να βγάλουμε δεν θα είναι ασφαλή.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας δεν έχουμε το μεγάλο ντεμπού αλλά έχουμε μερικές πολύ ανταγωνιστικές ζεύγαρες. Όπως η Ρωσία – Σερβία (17:00). Μάχη ορθοδόχων! Κλασικά “σχόλια” του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τα δύο, θα είναι ωραία ματς. Όπως και η Ισραήλ – Λιθουανία (21:30) για τον δεύτερο όμιλο. Οι Λιθουανοί δέχτηκαν την απώλεια-σοκ από τους Γεωργιανούς και τώρα πρέπει να “αναφερθούν”. Οι Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους από τους Ιταλούς, αλλά θεωρούνται χαμένοι “μέσα στο πρόγραμμα”.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε προκριματικά για το παγκόσμιο κύπελλο. Συνολικά εννια παιχνίδια. Τέσσερα στις 19:00 κα πέντε στις 21:45. Ξεχωρίζει η ντερμπάρα Ισπανία – Ιταλία. Φαβορί οι Ισπανοί, έχουν και το ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρωτιά και σε περίπτωση που δε χάσουν ουσιαστικά “το λήγουν το πανηγύρι”. Μπορείς όμως να βγάλεις εκτός κάδρου μια από τις πιο “βαριές φανέλες” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Η απάντηση είναι “όχι, δεν μπορείς”.