Σχολιάζουμε τους τίτλους της XanthiTimes.gr

Σημασία στην λεπτομέρεια.
Δόθηκαν τα καρτελάκια στους υπεύθυνους ροής χωρίς τα κορδόνια, προχειρότητα και αδιαφορία θα το χαρακτήριζα.
***
Αν κρίνατε εσείς οι υπεύθυνοι για την διοργάνωση του δήμου ότι το θέμα δεν παρουσιάζει ενδιαφέρων γιατί ορίσατε αυτές τις επιτροπές; Στο κάτω κάτω οικειοθελώς βρέθηκαν εκεί οι άνθρωποι να ρίχνουν καμιά ματιά κατά την διάρκεια της ροής των καρναβαλιστών.
****
Τώρα όσο για τους ύμνους των καρναβαλικών συλλόγων που δεν ακούστηκαν από τους υπεύθυνους της μουσικής είναι ένα μεγάλο θέμα και σηκώνει πολύ συζήτηση.
***
Αν παίχτηκε κάτι άλλο πίσω από αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζω. Αν πάλι έγινε απλά λάθος τότε μια συγνώμη από τους υπεύθυνους νομίζω πώς είναι αρκετή.
***
Βέβαια μέσα όλη την κοσμοσυρροή έπεσαν και δύο φωτοβολίδες-από μερακλίδες να πά; Από ανεγκέφαλους;
***
Ευτυχώς που δεν έπσε σε κανέναν άνθρωπο να πάρει φωτιά και άντε να πλησιάσει η πυροσβεστική με τόσο κόσμο που είχε.
***
Τώρα όσο για την κατασκευή των αρμάτων η φτώχια και η γύμνια πήγαινε σύνεφο. Κρίμα και κόστησαν στους Ξανθιώτες ένα κάρο λεφτά.
***
Δεν βαριέσαι…Μήπως του προέδρου ήταν; Δικά μας ήταν που με το ζόρι πληρώνουμε την ΔΕΗ και μέσα από εκεί πληρώνουμε και τους διαφόρους προέδρους των πολιτιστικών κέντρων που κάνουν αυτήν την δουλειά από υποχρέωση.
***
Λίγη φαντασία δεν βλάπτει.
****
Δώσατε που δώσατε τα λεφτά των Ξανθιωτών κάντε τα να πιάσουν τόπο τουλάχιστον.

ΞΑΝΘΗ: «Τσίμπησαν» πλανόδιο γιατί δεν είχε άδεια

Και μέσα σε όλα αυτά και οι πλανόδιοι πωλητές με τα προβλήματα τους. Δεν δούλεψαν που δεν δούλεψαν λόγω των βροχοπτώσεων άνοιξαν και νταλαβέρια με τον νόμο.
***

Ταλέντο, υποκριτική και σάτιρα «φώλιασαν» στον Πολύσιτο

Νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα. Όσοι είδατε τα βίντεο της Xanthitimes.gr από την καρναβαλική παρέλαση και τα δρώμενα του Πολυσίτου θα τα προτιμούσατε από τα άρματα της Ξάνθης
***
DJ Vitapi Pavlikianos. Η μουσική του σε ξεσηκώνει. (+VIDEO)

Ο άνθρωπος όταν είναι πάνω από τα DEK ζεί τις στιγμές, τις νοιώθει. Η μουσική κυλάει μέσα στο αίμα του.
***
Διαλέξτε. Βουνό ή κάμπο;
Αν πολιτικοί που τάχα διαφεντεύουν τον νομό Ξάνθης καταλάβαιναν τι κρύβεται πίσω από αυτόν τον τίτλο θα είχαν γυρίσει τον κόσμο ανάποδα να γεμίσουν ολόκληρο τον νομό με επισκέπτες από όλη την Βόρειο Ελλάδα. Αλλά τι να πει κανείς. Οι άνθρωποι βρίσκονται στο πολιτικό τιμόνι του τόπου γιατί οι Ξανθιώτες πάνε και ψηφίζουν γιατί δεν έχουν επιλογές.
***

Το ρεπορτάζ και ο θείος. (Ίσως ένα από τα καλλίτερα ρεπορτάζ μας)
Όταν έγραψα ότι είναι ένα από τα καλλίτερα ρεπορτάζ το εννοούσα και το εννοώ. Ακόμη ευτυχώς στην περιοχή μας υπάρχει το δέσιμο με τις οικογένειες. Για πόσο; Δεν γνωρίζω. Όσο μένουν οι προοδευτικάντηδες στην εξουσία, το πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια μάλλον θα πάει περίπατο. Και μη βιαστείτε να με πείτε φασίστα. Ρίξτε μια ματιά μόνο στις οικογένειες που έχει το ρεμπέτ ασκέρι που διαφεντεύετε τον τόπο και θα καταλάβετε.
****

Συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Καθαριότητος

Εδώ πρέπει όλοι οι Ξανθιώτες να βγάλουμε το καπέλο στους ανθρώπους της Καθαριότητας. Ίσως κάποιος πει ότι ήταν υποχρεωμένοι να καθαρίσουν την πόλη ανεξάρτητα από τον όγκο δουλειά και τις καιρικές συνθήκες και θα συμφωνήσω μαζί τους όμως…Αν τους βλέπατε μέσα στην βροχή πώς καθάριζα το παζάρι τότε δεν θα κάνατε και εσείς και εμείς αυτήν την δουλειά εκτός μόνον αν αγαπούσατε αυτήν την πόλη και αυτοί οι άνθρωποι την αγαπούν.
****
Απόπειρα βιασμού στην Ξάνθη. Τον συνέλαβαν. Φορούσε καρναβαλική μάσκα

Πάντως είναι να απορεί κανείς που τα μεγάλα πληντύρια συνηδήσεων των Αθηνών έπαιξαν μέχρι καιραίας με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις τον βιασμό και δεν είπαν κουβέντα για το καρναβάλι.
Τι να πεί κανείς. Εμείς πρώτοι τους επικροτούμε μα τις τηλεθεάσεις που τους δίνουμε.
***
«Ιδεολόγοι», μαύρισαν την Λευκή Νύχτα;
Τι ακριβώς μήνυμα ήθελαν να περάσουν οι ιδεολόγοι που με μαύρο χρώμα μπογιάτισαν την βιτρίνα του επιχειρηματία στην Βασιλέως Κωνσταντίνου το βράδυ της Λευκής Νύχτας μάλλον αυτήν την απορία πρέπει να την λύσει τρελογιατρός.
***
ΒΙΝΤΕΟ: Νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στην Ξάνθη

Πραγματικά είναι αξιοζήλευτα τα μέλη των καρναβαλικών συλλόγων που το βράδυ της νυχτερινής καρναβαλικής παρέλασης όχι μόνο παρέλασαν υπό βροχή αλλά το γλέντησαν στην κεντρική πλατεία. Εύγε.
***

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

Η απόλυτη επιτυχία. Να συγχαρούμε τους συνδιοργανωτές συλλόγους και τους τρείς Dj και όχι δύο όπως από λάθος αναφέραμε και ζητούμε για αυτό συγνώμη.