Οι κάτοικοι στην περιοχή του Πούρναλικ και ποιο συγκεκριμένα στην οδό Κουντουριότου και στην πάροδο Κουντουριότου όπου αυτοί οι δύο δρόμου κάπου σε ένα σοκάκι συναντούνται και στην μία πλευρά που κανένας δεν ξέρει αν είναι η πάροδος Κουντουριότου ή η Κουντουριότου, τυχαίνει το νούμερο 38 π.χ. να είναι επί της Κουντουριότου αλλά το 37 να είναι επί της παρόδου της Κουντουριότου και τρέχα γύρευε.
Είναι η Τρίτη φορά που η xanthitimes.gr κάνει αναφορά για το ίδιο θέμα στον Δήμο Ξάνθης αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ο δήμος διαθέτει μπόλικη μελάνι για να γράφει τους δημότες του, παρότι ασχολήθηκε και ο προηγούμενος, τουλάχιστον στα λόγια, αντιδήμαρχος με το θέμα.
Δήμαρχε σας καλούμε να παρέμβετε μετά από απαίτηση των κατοίκων της περιοχής για να ξεκαθαρίσει η αριθμοδότηση στα σπίτια, αλλά και ποιος από τους ίδιους δρόμους είναι ο δρόμος και ποιος η πάροδος, να μπει και καμιά ταμπέλα να ξέρει ο κόσμος που θα πάει και που θα στείλει τα γράμματα του αλλά κυρίως… που θα πάει το ασθενοφόρο για να σώσει ζωές που κινδυνεύουν. Διαφορετικά θα αποταθούμε στον κ. Τσέπελη που είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και είμαστε βέβαιοι ότι θα παρέμβει αμέσως.
Είναι κρίμα γιατί μόλις πριν από λίγα λεπτά, ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει επείγον περιστατικό αλλά έκανε λάθος και θα πρέπει να πάει κόντρα στην Τζαβέλα για να μην καθυστερήσει προκειμένου να βρεθελι στον σωστό δρόμο ή την πάροδο.
Ας λυπηθεί επιτέλους η δημοτική αρχή τους δημότες της και μη τους καταδικάσει ακόμη και στο θάνατο για ένα τόσο απλό και καθημερινό θέμα.
Τι ζητάνε δηλαδή οι δημότες; Να βάλετε μία ταμπέλα στην γωνία του δρόμου και να ξεκαθαρίσετε ποια είναι η Κουντουριότου και ποια η πάροδος Κουντουριότου καθώς επίσης να δώσετε σωστά τους αριθμούς στα σπίτια πριν κανένας συμπολίτης μας πάει στα θυμαράκια γιατί το ασθενοφόρο δεν βρήκε την οδό και τον αριθμό έγκαιρα και φυσικά δεν θα φταίει.