Τρίτη ημέρα και τα φανάρια στην ποιο επικίνδυνη από πλευράς κίνησης διασταύρωση είναι χαλασμένα.
Είναι η Τρίτη ημέρα που τα φανάρια στην διασταύρωση λεωφόρου Στρατού και Δημοκρίτου δεν δουλεύουν και κάθε φορά για να περάσει κανένας απέναντι κάνει το σταυρό του και εύχεται να τον φυλάει η Παναγιά.
Έλεος κύριε Τσέπελη. Είπαμε οικονομική κρίση αλλά, όταν πρόκειται για την ασφάλεια των δημοτών μας δίνουμε και κανένα φράγκο παραπάνω. Άλλωστε δεν φταίνε οι συνδημότες μας, που από το υστέρημα τους, πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στον δήμο, αν ο δήμος ή κάποιος άλλος, υπέγραψε αποκλειστική σύμβαση με την Ζίμενς. Να βρείτε λεφτά να τους πληρώσετε για να έρθουν έγκαιρα να επισκευάσουν την βλάβη. Δεν έχει κανένας από την εξουσία, το δικαίωμα να παίζει με τις ζωές των πολιτών.
Δεν φτάνει που τα φανάρια έχουν μετατρέψει εδώ και τρία μερόνυχτα την διασταύρωση σε καρμανιόλα, θα μπορούσε τουλάχιστον τις ώρες αιχμής να είναι κάποιος τροχονόμος εκεί. Αντιλαμβανόμαστε το δύσκολο της υπόθεσης μιας και της τροχαίας της Ξάνθης δεν της περισσεύει προσωπικό, αλλά κάτι πρέπει να γίνει πριν θρηνήσουμε κόσμο σε αυτήν την διασταύρωση.