ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ Δ’ ΣΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ποδαρικό και πρώτη επίσκεψη για το νέο έτος δεχθήκαμε εχθές  2-2-2024 από τον Διοικητή του Δ’ ΣΣ ΘΡΑΚΗ. κ. Δημόκριτο Κωνσταντάκο.

Τον Στρατηγό καλωσόρισαν ο Πρόεδρος των ηλικιωμένων μας και παλαιότερος φιλοξενούμενός μας ο καλός μας ο παππούς, κ.Άγγελος Σίμος.

Ο κ.Άγγελος ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τον Στρατηγό με λόγια θερμά και ευγνωμοσύνης που έβγαιναν αβίαστα μέσα από την καρδιά του, για την πολυετή πάσης φύσεως προσφορά του Δ’ Σώματος Στρατού όποτε παραστεί ανάγκη και όχι μόνο στο γηροκομείο μας, καθώς και για το ψωμάκι που καθημερινά μας παρέχει το Σώμα  εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον. Για τον λόγο αυτό άλλωστε με απόφαση του Διοικ.Συμβουλίου μας, έχει ανακηρυχθεί το Δ’ ΣΣ <<ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ>> του γηροκομείου μας και η φωτογραφία του θηρεού του κοσμεί τον τοίχο των ευεργετών μας.

Ακολούθησαν τα κάλαντα των ηλικιωμένων μας, και η ανταλλαγή δώρων.

Ο στρατηγός μας χάρισε την εικόνα την Παναγίας της Πυροβοληθείσας, προστάτιδας του Δ’ ΣΣ, καθώς και καλάθια γεμάτα εδέσματα και κρασιά.

Τα δώρα παρέλαβε η προϊσταμένη μας κ. Ελένη Μαργαρίτη, η οποία με την σειρά της του προσέφερε εκ μέρους του Προέδρου μας Ιωάννη Παπαχρόνη -ο οποίος απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων εκτός Ξάνθης- το πρώτο βιβλίο του γηροκομείου

<<ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ>> με προσωπικές ιστορίες των ηλικιωμένων μας, καθώς και μία κούπα του καφέ με την φιγούρα της μηχανόβιας γιαγιάς μας η οποία συστήνει ανεπιφύλακτα <<ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΕΡΝΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΖΟΥΜΕ>>.

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα ο Στρατηγός συνομίλησε με τους ηλικιωμένους μας στην βεράντα, ξεναγήθηκε στους εξωτερικούς χώρους του γηροκομείου μας και εξέφρασε την διάθεσή του για μία δεύτερη επίσκεψη σύντομα, παρουσία του Προέδρου μας.

Συνεχάρει δε το προσωπικό για το θεάρεστο έργο που επιτελεί, και δήλωσε ενθουσιασμένος,  βλέποντας πόσο περιποιημένοι και χαρούμενοι είναι οι ηλικιωμένοι μας.

Τα λόγια του ήταν η καλύτερη πληρωμή των γηροκόμων του γηροκομείου της καρδιάς μας.

Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε Καλή Χρονιά στον ίδιο, στην οικογένειά του καθώς και σε όλα τα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδος μας.