Δεν συζητούνται όλα μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο

 

Ορθώς παρενέβη ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της απάντησης του προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου μετά από ερώτηση Ανταμπούφη,  σχετικά με την πειθαρχική δίωξη ανώτερης υπαλλήλου όπου όπως είναι λογικό κατά την … πολιτική λογική, η αντιπολίτευση το έφερε προς συζήτηση σε μία προσπάθεια να βρει ή να αποδώσει πολιτική δίωξη στην ανωτέρω  υπάλληλο της ΔΕΥΑΞ.

Η παρέμβαση του δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου έβαλε φρένο στην συζήτηση λέγοντας ότι την κύρια ευθύνη της αναζήτησης ευθυνών ή όχι και αν ήταν επίσης δίωξη ή όχι, την έχει το υπηρεσιακό συμβούλιο.

Όταν αποδειχθεί ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη για τον πειθαρχικό έλεγχο της υπαλλήλου, τότε να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο για την απόδοση πολιτικών ευθυνών.

Είναι καιρός το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει την θέση που του αξίζει και όχι ο καθένας που ψηφίζεται να προσπαθεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να δείξει ότι μπορεί να φωνάζει περισσότερο για να δημιουργείται ντόρος και να φαίνεται ότι κινείτε ή ότι κάτι κάνει.

Το δημοτικό συμβούλιο είναι για να παίρνονται πολιτικές αποφάσεις για την καλυτέρευση της κοινωνίας και όχι να αναδεικνύει ο κάθε πικραμένος τις «πολιτικές» του δυνατότητες σε βάρος πάντοτε του Ξανθιώτη ψηφοφόρου.