Οζτζάν, ένας εξειδικευμένος τεχνίτης για τις αντλίες πετρελαίου των οχημάτων στην Ξάνθη, και ίσως ένας από του ελάχιστους τεχνίτες που θέλει πολύ χρόνο για να αποκτηθεί η εμπειρία, πολλά σεμινάρια υπομονή και επιμονή για να επισκευάσει κάποιος μία αντλία πετρελαίου στα οχήματα, είτε επαγγελματικά, είτε ΙΧΕ..

Σύμφωνα με τον ίδιο, από το 1986, εργάζεται μόνο σε αυτό το αντικείμενο, δηλαδή την επισκευή της αντλίας πετρελαίου και από το 1998 στέγασε την εξειδίκευση του στην δική του επιχείρηση στο δεύτερο χιλιόμετρο Ξάνθης Λάγους, πίσω από το νέο κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ.

Είναι, όπως αναφέρει ο ίδιος, μία εξειδικευμένη εργασία που γνώσεις και ειδικά εργαλεία όπως διαγνωστικές μηχανές που είναι και κοστοβόρες αλλά, και θέλουν ειδικό χειρισμό.
Σαφέστατα επαγγελματίες και κάτοχοι ΙΧΕ πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέρασαν από την επιχείρηση του.
Με δεδομένο ότι η χώρα μας δεν είναι και ιδιαίτερα προσεκτική στον έλεγχο καυσίμων, η ζημιά στην αντλία πετρελαίων και των μπεκ, σύμφωνα πάντοτε με τον κ. Οζτζάν, προέρχεται συνήθως από κακής ποιότητας καύσιμο στα οχήματα.
Η δική μας συμβουλή είναι και σύμφωνα πάντοτε με αυτά που μας είπε ο ειδικός στις επισκευές αντλιών πρέπει να προσέχουμε από που εφοδιαζόμαστε καύσιμο.
Τέλος ο κ. Οζτζαν ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους πελάτες και τις
οικογένειες τους.