Και ξανά δήμαρχος ο Τσέπελης;

Τα μάθατε τα νέα, μετά από προσφυγή του Μ. Τσέπελη, οι εκλογές της 15ης Οκτωβρίου για να μην ακυρωθούν, το εκλογοδικείο έδωσε την δυνατότητα στον Μ. Τσέπελη, να συνεχίσει για την επόμενη πενταετία σαν δήμαρχος της πόλης, γιατί λέει, ότι δεν πρόλαβε να απο – τελειώσει το έργο του και έμειναν όρθια μερικά από τα έργα του, που πρέπει να τελειώσουν όπως αυτό του ανοιχτού κολυμβητηρίου στα σφαγεία.
Ετσι οι Ξανθιώτες το 2028 θα έχουν ένα από τα καλύτερα ανοιχτά κολυμβητήρια, όπου βέβαια θα επιτραπεί και στις Δροσερίτισες να πλένουν εκεί τα χαλιά και τα κιλίμια τους
Μάλιστα μάθαμε ότι ένας μεγαλοχασάπης, όνομα και μη χωριό, άκουσε για τα σφαγεία και σκέφτεται τους χειμωνιάτικους μήνες όταν το κολυμβητήριο θα είναι κλειστό, να βάλλει από πάνω τις αμιαντολαμαρίνες, να το σκεπάσει και να το χρησιμοποιεί σαν κανονικό σφαγείο … Το πρόβλημα βέβαια είναι ο Φανουράκης ο οποίος είδε ότι η επένδυση είναι ασύμφορη μετά τα 180.000 καπέλο από τον μελετητή για να κουβαλήσει τις αμιαντολαμαρίνες κάπου στην Αθήνα και να τις λιώσει και αποφάσισε να δώσει στον γνωστό χασάπη τις αμιαντολαμαρίνες, να τις κρύβει σε μία αποθήκη στο Δροσερό όπου κρύβουν τα κλεμμένα μηχανάκια των Ξανθιωτών, με την συμφωνία ότι το καλοκαίρι θα τις βγάζει, για να μπορούν οι Ξανθιώτες να απολαμβάνουν την ανοιχτή πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων που θα τελειώσει το 2030.

ΤΟ ΝΤΙΛ ΕΚΛΕΙΣΕ;
Έτσι αφού το πρωτοδικείο θα τους αφήσει για πέντε ακόμη χρόνια, η συμφωνία μεταξύ Τσέπελη -Φανουράκη και μεγαλοεκδορέα έκλεισε.
…Συμφώνησαν τις αμιαντολαμαρίνες ο χασάπης – μεγαλοεκδορέας να τις βάζει το χειμώνα και να κάνει ότι θέλει με το ανοιχτό κολυμβητήριο, το καλοκαίρι θα τις βγάζει και φυσικά θα απολαμβάνουν το μπάνιο στην πισίνα οι Ξανθιώτες
… υπάρχει ένα μικροπροβληματάκι γιατί ο μελετητής θέλει τα 25.000 ευρώ για την προμελέτη που έκανε, και ο Φανουράκης βρήκε το μπελά του γιατί το ταμείον είναι μείον.
Αφορμή βρήκε να τον καυτηριάσει ο Ασκαρίδης γιατί έδωσε ένα σκασμό λεφτά στον γνωστό δημοσιογράφο με απευθείας αναθέσεις με αποτέλεσμα να «στεγνώσει» το ταμείο, γκρίνιαξε λίγο παραπάνω γιατί δεν θα μπορέσει να φέρει την Σούλα Μπούλια που τραγουδάει με τα «μπούτια» της στις γιορτές παλιάς πόλης του 2029 και θα χαλάσει το καλλιτεχνικό επίπεδο των Ξανθιωτών αν δεν την φέρει.
… Μπήκε μέσα στην γκρίνια και ο έτερος Καππαδόκης με τα φτιαχτά γενέθλια του δημάρχου και την απευθείας αγορά από τον … φούρνο του δημάρχου της τούρτας μαϊμού για την επέτειο του γάμου που έγινε το καλοκαίρι αλλά δημαρχιακών υποχρεώσεων γιορτάσθηκε τον χειμώνα
…Τελικά κανένας δεν μπόρεσε να δώσει λύση στο σοβαρό πρόβλημα του Φανουράκη που έπρεπε σώνει και καλά να πληρώσει την μελέτη η οποία στην ουσία ήταν άχρηστη και πώς να το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο αφού αυτός έφταιγε που δεν έγινε η δουλειά.
…Τελικά αποφάσισε να το φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και όπως είναι λογικό η αντιπολίτευση του γύρισε την πλάτη και το πέρασε το θέμα κατά πλειοψηφία όχι που θα άφηνε τον δήμο να εκτεθεί για 25 ψωροχιλιάρικα.
… Τελικά ούτε γάτα ούτε ζημιά, και ανοιχτό κολυμβητήριο δεν έγινε και πήρε παράταση για την παρά άλλη πενταετία και ο αμίαντος έμεινε στην θέση του… που να τον τρέχεις στην Αθήνα χειμωνιάτικα … Άσε που μπορεί να αλλάξει γνώμη το πρωτοδικείο και από 1ης 1ου του 24 πρέπει να ψάξουν για λαγούμι να κρυφτού όλοι όσοι επί 4 χρόνια είχαν κάνει το δημοτικό ταμείο φτερό στον άνεμο.
Είχαμε βέβαια μία ψιλοαντιδρασούλα από κορυφαίο βολευτή της Ξάνθης ο οποίος παραπονέθηκε στον Τσέπελη γιατί ο κόσμος της Ξάνθης δεν τον εκτιμά παρόλο που είναι δεύτερη τετραετία βολευτής και ο Μανώλης τούπε ότι φταίει το νοσοκομείο που έγινε κέντρο υγείας και ο Χ. Μέτιος που το πήρε το κορίτσι από το δήμο, του υποσχέθηκε μεγαλεία στην Περιφέρεια και ο ίδιος έπιασε πάτο και άντε τώρα ο Τσέπελης, χωρίς υπηρεσιακό τζίπ να τρέχει στην Κομοτηνή για να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου αυτό όσο νάνε είναι λίγο άδικο, εκτός αν γίνει το κορίτσι αντιπεριφερειάρχης του Τοψίδη όλα γίνονται σε αυτόν τον τόπο.

Εδώ ο Αμοιρίδης από σύμβουλος του Τοψίδη έγινε αντιπεριφερειάρχης του Μέτιου και άντε τώρα να ξαναγυρίσει στον Τοψίδη να τον κάνει αντιπεριφερειάρχη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΆΝΟΣ