Για μία ακόμη φορά αποδείχνεται ότι ο επιχειρηματίας Πέτρος Δασκαλόπουλος που δραστηριοποιείται στην κάθετη μονάδα ελαστικών τέρμα 28ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη, στον ξενοδοχειακό χώρο και τα τελευταία χρόνια στην εστίαση αξιώσεων με βατό κοστολόγιο, έκανε και πάλι την έκπληξη του με το ΠΟΡΤΟ ΑΒΔΗΡΑ που όσο περνά ο καιρός καταγράφεται ως προτεραιότητα όχι μόνο στους πελάτες που προέρχονται από την περιοχή των Αβδήρων και της Ξάνθης αλλά, και από τις γειτονικές χώρες όπως Βουλγαρία και Τουρκία.

Πραγματικά κάθε Σαββατοκύριακο το ΠΟΡΤΟ ΑΒΔΗΡΑ μετατρέπετε σε χώρο προορισμού.

Οι πελάτες – επισκέπτες, με φόντο το υπέροχο λιμανάκι και το ανοιχτό Θρακικό Πέλαγος απολαμβάνουν τα υπέροχα πιάτα στα οποία πραγματικά επένδυσε ο Πέρος Δασκαλόπουλος, την ζωντανή μουσική και το τέλειο σέρβις.

Την περασμένη Κυριακή βρεθήκαμε στα Άβδηρα και από εκεί στο λιμάνι, ή καταφύγιο όπως αρέσκονται να το λένε οι υπεύθυνοι για να αποφύγουν τις ευθύνες και είπαμε να πιούμε ένα τσιπουράκι στο Πόρτο Άβδηρα «καρσί» στο λιμάνι.

Χωρίς να θέλω να κολακέψω τον φίλο Πέτρο Δασκαλόπουλο, όμως, τα όμορφα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.
Οι μεζέδες και το φαγητό προσεγμένο, το σέρβις άψογο και η ζωντανή μουσική μας ταξίδεψε από τα μακρινά λιμάνια του Αιγαίου, στα βουνά τις Θράκης. Μέχρι και μερακλίδικα ζεϊμπέκικα.
Εύγε φίλε Πέτρο. Να είσαι γερός και να νοιάζεσαι για τους επισκέπτες του Πόρτο Άβδηρα