Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, θα βοηθήσει τα Ζώδια της Γης και του Νερού, για να εκφράσουν συναισθήματα και να εκπληρώσουν βαθιές επιθυμίες!

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, στις διαπροσωπικές σου επαφές, σε θαυμάζουν για την υπομονή σου, για τις ηθικές σου αξίες και την ανεπτυγμένη πειθώ σου! Θα καταφέρεις σήμερα να αισθανθείς ασφαλής επιτέλους, μέσα από υλική και συναισθηματική ικανοποίηση! Πετυχαίνεις αρκετά από αυτά που θες, με δυναμικότητα και εντιμότητα! Είσαι ευχαριστημένος με τα αποκτήματα σου και ανακτάς και πάλι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις πολλές αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, προσπάθησε να μην τον καταπιέζεις χωρίς ουσιαστικό λόγο και να μην είσαι τόσο κτητικός! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις σταθερότητα στα συναισθηματικά σου θέματα, αφού σταματάς σήμερα τα ανούσια φλερτ και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου, σε μία αξιόλογη, καινούργια κατάκτηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, πρέπει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες, αν θες να πετύχεις τους σκοπούς σου! Στα οικονομικά σου ωστόσο, πετυχαίνεις στόχους με ευκολία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, είσαι σίγουρα στο προσκήνιο και πρωταγωνιστείς! Ξέρεις πλέον, πως να προωθήσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Ξεχωρίζεις για την ανανεωμένη εμφάνιση σου, είσαι εντυπωσιακός και ακαταμάχητος, όμως ορισμένες φορές και εγωκεντρικός! Προσπάθησε λοιπόν, να είσαι πιο αντικειμενικός και διαλλακτικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για εγωκεντρισμό και απαιτητικότητα! Αντιθέτως, βγάλε όλη την ενέργεια και το πάθος σου σε αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν πολλές μεταπτώσεις την σημερινή ημέρα, αφού θα αναθεωρήσεις για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, προσπάθησε να μην είσαι τόσο επιθετικός και αυθόρμητος, απέναντι σε συνεργάτες και συναδέλφους! Οικονομικά, προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολικά έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα φροντίσεις για την αποκατάσταση της καλής σου ψυχολογίας, αλλά και γενικά στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη με ευκολία και επιπλέον, είναι η ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες! Σήμερα προσφέρεις απλόχερα το καλό στους γύρω σου και μέσα από πράξεις! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να κλείσεις και τις δικές σου παρελθοντικές πληγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις εξιδανικεύσεις και ουτοπική διάθεση! Ίσως κάνεις μία νέα γνωριμία, να νιώσεις συναισθήματα για αυτό το πρόσωπο και ύστερα να διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο, δεν είναι αυτό που προσδοκούσες! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις παράλληλες και παράνομες ερωτικές σχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, οι εκκρεμότητες σε πιέζουν, αλλά εσύ είσαι μάλλον αφηρημένος! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και ευχάριστες ειδήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα σε απασχολούν κυρίως θέματα που αφορούν τον φιλικό σου κύκλο! Οι φίλοι στέκονται δίπλα σου και σε βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστείς! Εσύ από την άλλη, κάνεις τα πάντα, για να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σας! Είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις μπροστά και να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως βιώσεις κάποια ψυχρότητα στην σχέση σου με το ταίρι σου. Ωστόσο δεν πειράζει, μία έξοδος ψυχαγωγική, θα κάνει καλό στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, ξεχωρίζεις για τις πρωτότυπες ιδέες σου, οι οποίες σε βοηθούν στην ανέλιξη σου! Οικονομικά, έρχονται απρόσμενες λύσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα επικεντρώνεσαι στους μεγαλεπήβολους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους εκπληρώσεις! Προβάλλεσαι όπως πρέπει στην κοινωνική ζωή και επιπλέον κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των γύρων σου, αφού είσαι δυναμικός, προσγειωμένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αποφύγεις ψυχρότητα, δογματισμούς και καταπίεση απέναντι στο άλλο σου μισό, απλά για να αποκτήσεις εσύ τον έλεγχο! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες! Ασχολήσου μόνο με μια αξιόλογη κατάκτηση που θα έχεις, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις αυτό που επιθυμείς! Οικονομικά, τακτοποιείς εκκρεμότητες και απαλλάσσεσαι από το άγχος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, η αισιοδοξία σου επανέρχεται σήμερα και θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το εύστροφο μυαλό σου, το χιούμορ σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Κατάλληλη ημέρα για ταξίδια, εκδρομές, εξόδους, όπως και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και χόμπι! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το άλλο σου μισό, με ποικίλες δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό και έτσι θα έχεις νέες γοητευτικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σου δώσουν χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έρθουν κάποιες αναποδιές στον οικονομικό τομέα σήμερα! Στην δουλειά, οφείλεις να είσαι προσεκτικός, αφού η τάση σου για κόντρες, πιθανόν να φέρει παρεξηγήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διορατικός και έχεις ισχυρό ένστικτο! Μπορεί να μην ανοίγεσαι ιδιαίτερα στους γύρω σου, αλλά μπορείς μένοντας σιωπηλός, να καταφέρεις να αντιληφθείς μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, τι γίνεται ή τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του άλλου! Κανένας δεν έχει την δυνατότητα να σε ξεγελάσει την σημερινή ημέρα, αφού καταλαβαίνεις, που ακριβώς βρίσκεσαι και ποιες είναι τις προθέσεις του συνομιλητή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι σαφώς αδικαιολόγητα ζηλιάρης και υπερβολικά καταπιεστικός στο άλλο σου μιστό, το οποίο θα θεωρήσει πως αγνοείς τα συναισθήματα του! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με ευκολία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ίσως, μια νέα γοητευτική γνωριμία θα προκύψει σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, είσαι σαφώς ικανός, ώστε να πετύχεις επιθυμίες! Στον οικονομικό τομέα, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές και μάλιστα απρόσμενα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου, στο πώς φαίνεσαι στα μάτια των γύρων σου και στο κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από αυτούς! Επιπλέον, θα είσαι λίγο αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την υλοποίηση κάποιων σχεδίων σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα συντροφική, τρυφερή, συναισθηματική και άκρως ρομαντική! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μια νέα αξιόλογη και συναρπαστική νέα γνωριμία, που ίσως να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές, κυρίως μέσα από συνεργασίες! Οικονομικά, να αναμένεις κάποια έσοδα, λόγω της βοήθειας κάποιου τρίτου ατόμου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αποφασίζεις να τακτοποιήσεις τα πάντα! Επιπλέον, εξυπηρετείς τους άλλους και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα όμως, να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό και τις ανάγκες σου! Προσπάθησε λοιπόν, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, αδικώντας τον επανειλημμένως!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου εμπράκτως και με έξτρα φροντίδα στο άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, εξελίξεις να αναμένεις, με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σου, που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα είσαι σίγουρα ικανός και αποτελεσματικός! Κάποια σημαντική οικονομική εκκρεμότητα, σήμερα τελικά τακτοποιείται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα περάσεις όμορφα, θα είσαι δημοφιλής και περιζήτητος κοινωνικά και δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή! Όλα τα βλέμματα θαυμασμού, θα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ικανοποίηση και θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου! Αν αποφύγεις εγωισμό και έπαρση απέναντι στους άλλους, θα απολαύσεις μία όμορφη ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα καταφέρνεις και χορταίνεις φλερτ και πληθώρα κατακτήσεων. Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό, θα σου δείξει με ποικίλους τρόπους την αγάπη του και το πάθος του για εσένα! Περνάτε υπέροχα μαζί και αναζωπυρώνετε την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, περιόρισε την έλλειψη συγκέντρωσης, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά! Οικονομικά, η τύχη θα σου φέρει έσοδα και μάλιστα απρόσμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα παραδόξως, επιλέγεις την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού σου! Δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές, αφού μέσα στην οικογένεια θα λάβεις ουσιαστική αγάπη! Επιπλέον και εσύ προσφέρεις βοήθεια και φροντίδα στα δικά σου άτομα και το απολαμβάνεις στο έπακρο! Οικιακά θέματα λύνονται, επιτέλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό, δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της κυκλοθυμικής σου διάθεσης και της τάσης σου για γκρίνια και μουρμούρα! Αν είσαι ελεύθερος, νοσταλγείς παλιές αγάπες και μάλιστα θα έχεις και μια σπουδαία ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις σκοπούς με διάφορους τρόπους! Οικονομικά, θα έχεις κάποια έξοδα οικογενειακά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις οξυδερκή και γοργή σκέψη, που εντυπωσιάζει τον κοινωνικό σου περίγυρο! Θα καταφέρεις να αποδώσεις στο μέγιστο, κάνοντας αρκετά πράγματα ταυτόχρονα και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις να ανταλλάξεις πληροφορίες και να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ξεκινήσεις την συζήτηση που επιθυμείς να κάνεις, εδώ και καιρό με το ταίρι σου και να βρείτε λύσεις τελειωτικές! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις τον ερχομό νέων προσώπων στη ζωή σου, φλερτ και ερωτικά μηνύματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πρέπει πλέον να προσαρμόζεται εύκολα με τις νέες συνθήκες που θα έρθουν! Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και επιπόλαια!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/