Συμεωνίδης Σίμος. Ανεξάρτητα αν εκλέχθηκε αξίζει να τον ακούσει κανείς για το καλό της Ξάνθης

Μία ακόμη έντιμη επαγγελματική και πολιτική παρουσία που συμμετείχε στην προεκλογική διαδικασία με τους «ΜΠΡΟΣΤΑ» του Σ. Μελισσόπουλου, έμεινε εκτός δημοτικού συμβουλίου με απόφαση του Εκλογικού Σ.ώματος της Ξάνθης.

Ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και σοβαρός επαγγελματίας που οι προτάσσεις του για την νέα διοίκηση, θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Ο Σίμος Συμεωνίδης, σε συνέντευξη του στην «ΗΧΩ», επεσήμανε πολλές παραλείψεις στους δρόμους της Ξάνθης, αλλά έκανε προτάσεις που αν υιοθετηθούν από την νέα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Στράτο Κοντό, μπορεί να «ανασάνει» η κυκλοφορία στους δρόμους της Ξάνθης.

Η μεγάλη εμπειρία ως εκπαιδευτής οδηγών, ανεξάρτητα αν εκλέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, θα κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για το καλό της πόλης. Άλλωστε οι πολίτες της Ξάνθης, με την ψήφο τους επιλέγουν ποιος θα βρίσκεται στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Σίμος Συμεωνίδης, παρόλο που ήταν η πρώτη του φορά στην σταυροδοσία, τα πήγε πολύ καλά και μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας του εμπιστεύθηκε την ψήφο του.