Σε αυτήν την επικίνδυνη θέση μπορεί αύριο να βρεθεί το δικό σας παιδί γιατί η εγκληματική αδιαφορία για την ασφάλεια της ζωής των παιδιών μας του Μ. Τσέπελη και τον όμοιων του, μπορεί να οδηγήσει στο μοιραίο.

Παρόλο το φωτορεπορτάζ που «παίξαμε» την προηγούμενη εβδομάδα στην ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, όπως δείχνει το όλο θέμα, δήμαρχος, εισαγγελική αρχή και Αστυνομία της Ξάνθης, δεν ίδρωσε το αυτί τους και τα παιδάκια εξακολουθούν καθημερινά να παίζουν κορώνα γράμματα, με τον βαρύ τραυματισμό τους.

Με λίγα λόγια, το πολιτικό κατεστημένο της πόλης, η εισαγγελική αρχή και η Αστυνομική αρχή, αδιαφορούν για το γεγονός ότι σε έναν χώρο άθλησης που συναθροίζονται κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ και όλες τις ώρες παιδιά από 5 έως και 15 χρονών και παίζουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τρέχουν, κινδυνεύουν να κόψουν τα πόδια, τα χέρια ή τον λαιμό τους επειδή κάποιος δεν επισκευάζει την λαμαρίνα που χάσκει πάνω από τα Ξανθιοτόπουλα σαν λεπίδα λαιμητόμου.

Αλήθεια, διερωτάται κανείς, τι παραπάνω να κάνει ένας δημοσιογράφος που αναδεικνύει τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά την ώρα του παιγνιδιού;

Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς που βλέπουν ότι κινδυνεύουν τα παιδιά τους την ώρα που παίζουν;
Να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους;
Να απαγορεύουν στα παιδιά τους να παίξουν;
Να γίνουν φύλακες της ασυδοσίας και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής;
Αλήθεια πρέπει να κάνει επίσημη καταγγελία ο γονιός; Η αστυνομία της Ξάνθης δεν διαθέτει την ανάλογη ευαισθησία; Οι αστυνομικοί Δεν είναι γονείς;