Στράτος Κοντός: “Στις 15 Οκτωβρίου οι δημότες της Ξάνθης σχηματίζουμε κοινό μέτωπο απέναντι σε όσα πλήγωσαν τον Δήμο μας και δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο”

Η δήλωση και το κάλεσμα προς τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της Ξάνθης, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξάνθη Αλλιώς» Στράτου Κοντού, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας για μία κινητικότητα προς όφελος των υγιώς σκεπτόμενων συνδημοτών μας, που θέλουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Ξάνθης, να δημιουργούν ένα κοινό μέτωπο για την εκπαραθύρωση από τις συνειδήσεις των συμπολιτών μας, του σφετεριστή της εξουσίας, που του την έδωσαν με την ψήφο τους οι Ξανθιώτες και της κακοδιοίκησης του απερχόμενου δημάρχου Μ. Τσέπελη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Στράτου Κοντού.

Η επόμενη μέρα στην Ξάνθη θα είναι αλλιώς και απαιτεί γενναίες αποφάσεις για να την αναγέννηση και αναδιάρθρωση του δήμου από την καταστροφική διοίκηση των τελευταίων ετών. Όλες μαζί οι υγιείς δυνάμεις της Ξάνθης ενωμένες μπορούμε να τα καταφέρουμε!

 

Οι δημότες ζητούν σεβασμό και ειλικρίνεια με νέες ιδέες στα κοινά της Ξάνθης. Με ένα δήμο που στηρίζει όλους τους πολίτες χωρίς διχασμούς και διαφοροποιήσεις. Όλοι μαζί προσπαθούμε για το αύριο της Ξάνθης!

 

Με ανοικτή διακυβέρνηση και όχι πίσω από κλειστές πόρτες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Με διαφάνεια και έργα. Με μοναδικό γνώμονα το καλό και την ανάπτυξη της Ξάνθης.

 

Αυτή την Κυριακή είναι η μεγάλη ευκαιρία για μια νέα αρχή. Στις 15 Οκτωβρίου οι δημότες της Ξάνθης σχηματίζουμε κοινό μέτωπο απέναντι σε όσα πλήγωσαν τον Δήμο μας και δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο.

 

Στράτος  Κοντός