ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ENA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επειδή οι καθημερινές δράσεις δε σταματάνε και ούτε πρέπει να σταματάνε λόγω εκλογικών διαδικασιών … οι ανάγκες των συνανθρώπων και των συμπολιτών μας για εξεύρεση αίματος και παραγώγων του είναι συνεχής … σας καλούμε στην εξηκοστή (60η) εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 από τις 16:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στο 3οχιλ. Ξάνθης-Καβάλας.

Ο Σύλλογος τη “Αγάπης” αναπτύσσει συνεχώς νέες συνεργασίες και προσπαθεί να προωθήσει και αναπτύξει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, και στους διάφορους εργασιακούς και εργοστασιακούς χώρους, δίνοντας ευκαιρία στους συμπολίτες μας να αιμοδοτούν και να εξοικονομούν χρόνο χωρίς να μετακινούνται στις οικείες νοσοκομειακές υπηρεσίες αιμοδοσίας.

Ταυτόχρονα οι διάφορες εταιρείες δείχνουν και έμπρακτα σημάδια και με απτά αποτελέσματα της κοινωνικής ευαισθησίας, πολιτικής και ευθύνης τους προς το κοινωνικό σύνολο.

Λίγα λόγια λοιπόν και για τον οικοδεσπότη μας…

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ιδρύθηκε το 2006 και παρέχει υπηρεσίες για χρηματοδοτήσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τοπικό κι περιφερειακό επίπεδο προς επιχειρήσεις, ιδιώτες, δημόσιο τομέα και διάφορους φορείς.

Με έδρα την Ξάνθη, η εταιρεία είναι από τις μοναδικές εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας που παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία εξειδικευμένες υπηρεσίες όχι μόνο προς τις επιχειρήσεις αλλά και προς τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα που δραστηριοποιούνται στη γεωργία ή κτηνοτροφία.

Αποστολή της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης παραμένει η συμβολή της στην επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην οποία δραστηριοποιείται”.

Προσφέρουμε λοιπόν το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά… και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Μάλιστα ανάλογα με την προσέλευση τα αίματα που θα μαζευτούν θα προσπαθήσουμε να τα στείλουμε για τις ανάγκες μετάγγισης των θαλασσαιμικών πολυμεταγγιζόμενων ατόμων στις περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας και Λαρίσης πάντα σε συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας.

             Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

                                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                         του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

                                                                       Έτος Ιδρύσεως 1975

                                                             Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

                                            Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου