ΟΙ <ΜΠΡΟΣΤΑ> ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη <ΜΠΡΟΣΤΑ> παρόλο τον έντιμο αγώνα τους βρέθηκαν στην τρίτη θέση της προτίμησης των Ξανθιωτών και αποφάσισαν να στηρίξουν τα συμφέροντα των συνδημοτών μας, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και την Διαπαραταξιακή Επιτροπή.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ξανθιώτισσες και Ξανθιώτες

Σας ευχαριστούμε που τιμήσατε με την ψήφο σας τον έντιμο αγώνα μας απέναντι στο δοκιμασμένο, φθαρμένο σύστημα, που έχει διαλύσει όλες τις δομές του Δήμου μας.

Η Ξάνθη σήμερα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της σύγχρονης ιστορίας της και κινδυνεύει άμεσα με νέα υποβάθμιση και νέα υποθήκευση του μέλλοντός της.

Ελπίζαμε να είμαστε εμείς ο φορέας της πολυπόθητης αλλαγής και της ελπίδας. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών δεν μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτή την αλλαγή, υπηρετώντας το όραμα και το σχέδιο που θέσαμε ενώπιόν σας.

Κορυφαίες προτεραιότητές μας συνεχίζουν να είναι η στήριξη σημαντικών παρεμβάσεων σε θέματα διαφάνειας, με αιχμή τη συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την παρακολούθηση των οικονομικών και των απευθείας αναθέσεων του Δήμου μας, καθώς και τη στήριξη της Υγείας και της Πρόνοιας στον τόπο μας.

Με γνώμονα την ευθύνη απέναντι στον τόπο μας, προτρέπουμε τη συμμετοχή σας στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Η απογοήτευση και η αποχή είναι καταστροφική. Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε ό,τι δε σας αξίζει.