Στράτος Κοντός και Κ. Κουρτίδης το δίδυμο της Ελπίδας για την Ξάνθη

Συνετοί, λιτοί, με πρόγραμμα και πολύ δουλειά δεσμεύονται ο μεν πρώτος να διοικήσει τον δήμο με συνέπεια και ισονομία, ο δε δεύτερος, απλά, θα συνεχίζει να δουλεύει αθόρυβα για το καλό του νομού.

Προσωπική μας εκτίμηση, η συνεργασία των δύο πολιτικών ανδρών, θα δώσει αυτό που λείπει από την Ξάνθη και τον νομό. Την ελπίδα της δημιουργίας, την ελπίδα ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει στον δήμο και τον νομό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Στράτου Κοντού, ο ίδιος, ο υποψήφιος δήμαρχος, επισκέφθηκε την Π.Ε. Ξάνθης και τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Κουρτίδη και ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση για το καλό των Ξανθιωτών του δήμου και του Νομού.

Ευχή όλων, οι πολίτες της Ξάνθης, να εκτιμήσουν την παρουσία, το έργο και το όραμα αυτών των δύο πολιτικών ανδρών, για να έρθει επιτέλους η ελπίδα στους Ξανθιώτες για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Επισκέφθηκα το κτήριο του Διοικητηρίου της Ξάνθης, όπου συναντήθηκα με τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην περιοχή.

Συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Δήμου μας και συμφωνήσαμε απόλυτα στο πόσο σημαντική είναι η στενή συνεργασία των δυο βαθμών αυτοδιοίκησης για το καλό του τόπου μας και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε αυτή να ενισχυθεί.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας συναντήθηκα και με υπαλλήλους των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτήριο, με τους οποίους αναλύσαμε  θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και αφορούν τον Δήμο μας.