Καταγγελία Χ. Δημαρχόπουλου: Γνωστά κέντρα «εξουσίας» και «χρήματος» που διεκδικούν τη διοίκηση του Δήμου μας, προσεγγίζουν υποψηφίους του συνδυασμού μας

Συγκεκριμένη δημοτική αρχή «φωτογραφίζει» με την ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, για την ανήθικη πορεία της προς τις κάλπες.

 

Τις τελευταίες μέρες, γνωστά κέντρα «εξουσίας» και «χρήματος» που διεκδικούν τη διοίκηση του Δήμου μας, προσεγγίζουν υποψηφίους του συνδυασμού μας ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ και με προφάσεις ανταλλαγμάτων ή ακόμη και οικονομικής ενίσχυσής τους, τους προτρέπουν να μην κάνουν προεκλογικό αγώνα και να «ξεκουραστούν» το Σαββατοκύριακο των εκλογών.

Ενημερώνουμε τους «κουτοπόνηρους» καλοθελητές, ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, έχουν εγκαταστήσει εφαρμογές αποθήκευσης συνομιλιών και σε περίπτωση κλήσης αγνώστου αριθμού θα ηχογραφούν.

Ο αυτοεξευτελισμός και ο φόβος έχει ξεπεράσει την λογική σας κι αν περιμένατε ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια πλανάσθε πλάνην οικτρά.

Συγχαίρω και είμαι υπερήφανος για τους συνεργάτες μου υποψηφίους, που δεν σκέφτηκαν ούτε λεπτό να ενδώσουν σε αυτές τις μαφιόζικες, παρωχημένες, γελοίες, αντιδημοκρατικές μεθόδους άλλων εποχών.

Οι «επενδύσεις» τους, εξανεμίζονται, το σύστημά τους καταρρέει, και οι Ξανθιώτες  στέλνουν αυτό το ευκαιριακό συνονθύλευμα και τις πρακτικές τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Εμείς μιλάμε με επιχειρήματα, έργα, όνειρα για το μέλλον, με εντιμότητα, με αλήθειες και με πολύ δουλειά. Αυτό σας ενοχλεί.

Καλούμε τον Ξανθιώτη που σήμερα γνωρίζει, συγκρίνει, κρίνει, ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ και ψηφίζει να έρθει στις κάλπες ΜΑΖΙΚΑ και δυναμικά και να μας δώσει την εντολή της διοίκησης.

Να ρίξει στο καναβάτσο αυτούς τους μηχανισμούς εξαπάτησης και προσωπικών κερδών και να απολαύσει την πόλη του…, να ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ

Χαράλαμπος ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ επίπεδο

μαζί σου ΓΙΝΕΤΑΙ