Και άλλη ανάγνωση της κακής συμπεριφοράς Μπαντάκ πατέρα, προς τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη

Την πλευρά αυτή του «γυφτοκαυγά» μεταξύ του Μπαντάκ πατέρα, προς τον δήμαρχο στο τζαμί, παρουσία του Σ. Μελισσόπουλου και του Δημαρχόπουλου στα Κιμέρια, μας την παρουσίασε Κιμμεριώτης.

Με λίγα λόγια ο κ. Μπαντάκ έστησε τον καυγά αποκαλώντας τον δήμαρχο σχεδόν ψεύτη για το μηδενικό του έργο στα Κιμέρια όχι γιατί ο δήμαρχος δεν έκανε κάτι αξιόλογο στο χωριό που και με τις ψήφους του τον ανέβασαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αλλά ο καυγάς έγινε για να καλύψει την ανικανότητα του γιού του, αντιδημάρχου του Μ. Τσέπελη για το μηδενικό έργο που παρουσιάζεται στα Κιμέρια.

Προφανώς ο υποψήφιος βουλευτής του DEP και πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος κ. Μπαντάκ, κατάλαβε ότι επιτρέποντας την συμμετοχή του γιού του στο ψηφοδέλτιο του κ. Τσέπελη τον «έκαψε» και έτσι έστησε τον καυγά με τον δήμαρχο όχι γιατί είχε κάτι να χωρίσει με τον Μ. Τσέπελη, άλλωστε ήξερε πώς λειτουργούσε ο δήμαρχος επί 35 χρόνια στην πολιτική, αλλά για να δικαιολογήσει την ανικανότητα του γιού του για την επίσης μηδενική προσφορά στους συγχωριανούς του.

Τελικό συμπέρασμα: Οι Κιμεριώτες δεν τρώνε κουτόχορτο