Πολύ φασαρία του Κριτσίνη για το τίποτε

Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΒΔΗΡΩΝ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ

Όπως αποδεικνύεται, μερίδα πολιτικών, συνεχίζει να θεωρεί και να πιστεύει ότι οι πολίτες μασάνε σανό και φυσικά ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο Αβδήρων Θ. Κριτσίνη, ο οποίος μέσα από τα παπαγαλάκια του, εκτός από τις απειλές κατά των δημοσιογράφων που κοινοποίησαν την ανακοίνωση του Γ. Τσιτιρίδη, και την χαρακτήρισε fake news προσπάθησε να αυτοχαρακτηριστεί νικητής στην δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο δήμου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη.

Για την ιστορία ο Θ. Κριτσίνης συμμετείχε, σύμφωνα με την προσφυγή του δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη στο εκλογοδικείο, παράνομα σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ έπρεπε να αποχωρήσει γιατί έχει έννομο συμφέρων και ο νόμος ξεκαθαρίζει ρητά, την απαγόρευση της συμμετοχής του στην ψηφοφορία και άρα παράνομα, από την στιγμή που συμμετέχει σε εταιρεία όπου μέτοχος είναι και ο δήμος Αβδήρων.

Το εκλογοδικείο αποφάνθηκε ότι δεν είναι αρμόδιο να κρίνει την υπόθεση και την παρέπεμψε στο αρμόδιο  δικαστήριο και το ερώτημα της αποπομπής του Θ. Κριτσίνη από την εκλογική διαδικασία παραμένει.

Δυστυχώς, για την υποβάθμιση της νοημοσύνης των Αβδηριτών, ο Θ. Κριτσίνης βγήκε φωτογραφία μπροστά στο δικαστικό μέγαρο ζητωκραυγάζοντας για την νίκη του.

Δυστυχώς όμως, για τον ίδιο, η ανακοίνωση του δημάρχου Αβδήρων και εκ νέου υποψηφίου λέει άλλα διαψεύδοντάς τον.

Ποιο συγκεκριμένα ο Γ. Τσιτιρίδης αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης εξέδωσε σήμερα την υπ’ αριθμό 19/23 απόφαση, σχετικά με το κώλυμα εκλογιμότητας του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων Αθανάσιου Κριτσίνη, με την οποία παραπέμπει την εκδίκαση της υπόθεσης στα Διοικητικά Δικαστήρια. Θεώρησε την αίτηση ως απαράδεκτη, δηλαδή έκρινε απλώς ότι δεν είναι αρμόδιο χωρίς να ελεγχθεί  και να εξεταστεί το περιεχόμενο της αίτησης. Αυτό θα γίνει από το Διοικητικό Δικαστήριο. Η υπόθεση δεν έχει κριθεί και δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ο κ. Κριτσίνης με τις δηλώσεις του παραπλανεί τους πολίτες  και παραποιεί την απόφαση του Δικαστηρίου, εμφανίζοντας τον εαυτό του δικαιωμένο.

Η συμμετοχή του ιδίου και της συζύγου του ως μέλος-μέτοχος της Ενεργειακής Κοινότητας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Αβδήρων είναι αληθής και όχι fakenews και αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα, τα οποία θα εξεταστούν σύντομα από τα Διοικητικά Δικαστήρια.