ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΓΟΣ Ο ΛΥΡΑΤΖΗΣ

Τελικά η πορεία των πραγμάτων δικαιώνει αυτούς που δεν βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα.

Μετά την τελευταία κίνηση του δημάρχου να ζητήσει την απομάκρυνση και των εναπομεινάντων συμβούλων του και μεταξύ αυτών και τον Π. Λύρατζη, μάλλον διαψεύδονται όλοι αυτοί που τον ήθελαν «λαγό» του Δημαρχόπουλου.

 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΘΙΩΤΗ

Ναι, η παρέμβαση του υποψηφίου συμβούλου του Π. Λύρατζη Καρακασίδη Αλέξανδρου μέσω κοινωνικού δικτύου έκανε αίσθηση. Είναι καιρός πλέον αυτοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ξανθιωτών να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι των σκέψεων τους για την καθημερινότητα του Ξανθιώτη και όχι να λένε πράγματα που ξέρουν ότι θα αρέσουν  στα αυτιά των Ξανθιωτών αλλά δεν θα τα κάνουν. Ας ξεκινήσουν από τα απλά όπως πόσες θέσεις πάρκινγκ ΑμΕΑ  έχουμε στην Ξάνθη, πόσες και που χρειάζονται ακόμη.

 

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ

Και κάτι παρόμοιο. Είναι καιρός να μας πούνε οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Ξάνθης πώς θα λύσουν το θέμα της πρόσβασης των πεζών στα … πεζοδρόμια.

 

ΠΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

Τελικά υπολόγισε κανένας πόση ζημιά έκανε στα έσοδα του δήμου η κατάργηση της δημοτικής Αστυνομίας; Σαφώς και όχι, όμως αν υπολογίσει κανένας   τα έσοδα που χάνονται από τις θέσεις  πάρκινγκ που δεν πληρώνονται στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης, έφταναν και περίσσευαν για να πληρώνονται οι δημοτικοί αστυνομικοί.

Καμιά φορά, οι διοικούντες την Ξάνθη, πρέπει να βλέπουν και λίγο μακρύτερα από την μύτη τους.

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ποιος θα μας απαντήσει; Φωνή βοώντος εν τη … πλατεία

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΒΡΟΥΚΕΛΗΣ

Μία πολύ καλή, σοβαρή, σεμνή πολιτική πρόταση . Μάλλον Οι Ξανθιώτες θα πρέπει να την αξιολογήσουν

.

ΧΑΡΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ

Βρήκαμε έξω από τα γραφεία της XanthiTimes έναν φάκελο από τον δήμο Αβδήρων, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι βόμβα αλλά …  Μέσα στον μεγάλο λευκό φάκελο, είχε ένα πολύπτυχο με τον χάρτη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις ομορφιές του δήμου. Ομολογούμε ότι είναι μία καλή προσπάθεια ενημέρωσης υποθέτουμε των επισκεπτών της Ξάνθης λόγω των ΘΛΕ.

Λέμε υποθέτουμε  γιατί μέσα στόν φάκελο δεν βρήκαμε κάποιο σχετικό σημείωνα από την πλευρά του δήμου Αβδήρων,  πιθανών λόγω προχειρότητας των συντελεστών αυτού του πονήματος μιας και  ο φάκελος προοριζόταν σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης.

Μία καλή πρόταση να μοιραστεί στις εισόδους της Ξάνθης και ει δυνατόν στα σύνορα Τουρκίας και Βουλγαρίας. Αν αυτό είναι το σκεπτικό του δήμου Αβδήρων εκτιμούμε ότι κινείτε σε σωστό δρόμο. Διαφορετικά μάλλον πέταξε προεκλογικά χρήματα χωρίς να πιάσουν τόπο.