Ο οικονομολόγος και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης Γιάννης Καλτσάς υποψήφιος με την παράταξη Δήμος Πρότυπο και επικεφαλής τον Χ. Δημαρχόπουλο

Ιωάννης Καλτσάς: Η αδράνεια και η απάθεια κάνει ζημιά στην πόλη μου και έτσι πήρα και εγώ με τη σειρά μου την απόφαση να είμαι
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Δήμος Πρότυπο –
Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στο Δήμο Ξάνθης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ονομάζομαι Ιωάννης Καλτσάς και εργάζομαι ως οικονομολόγος – σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων, είμαι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με master στη λογιστική και χρηματοοικονομική διοίκηση στρατηγικών αποφάσεων.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ξεκινήσει από την ηλικία των 16 ετών όντας μέλος του μαθητικού κινήματος της Νέας Δημοκρατίας (ΜΑ.ΚΙ.) μέχρι και σήμερα που είμαι πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκα έχοντας πάντα βασική προτεραιότητα την προσφορά προς το συνάνθρωπο και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω.

Ζητώ την ψήφο σας για να έχω την δύναμη να δουλέψω σκληρά και χωρίς παρωπίδες για το μέλλον του τόπου μας. Με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας, πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας.
Ιωάννης Καλτσάς
Οικονομολόγος – Σύμβουλος
ανάπτυξης επιχειρήσεων
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ξάνθης