Ο ιστότοπος του συνδυασμού μας ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, άνοιξε και είναι πλέον ενεργός και διαθέσιμος σε όλους τους Δημότες της Ξάνθης.

 

Παραμένουμε πιστοί στον σχεδιασμό μας για πρωτοπορία και δίνουμε μεγάλη έμφαση στο πλάνο μας για την «επόμενη μέρα». Στον ιστότοπό μας dimosprotipo.gr είναι επίσης αναρτημένο και το πρόγραμμά μας για την επόμενη 5ετία. Ένα πρόγραμμα ελπιδοφόρο και φιλόδοξο το οποίο αποτελεί το δυνατότερο αλλά και πιο ζωντανό κύτταρο της παράταξής μας. Το πρόγραμμα, «μπολιάζεται» καθημερινά από ιδέες και απόψεις των συμπολιτών μας. Ακούμε, μελετούμε, εκτιμούμε, υπολογίζουμε και προσθέτουμε,  αλλάζουμε την ΞΑΝΘΗ, την επόμενη πενταετία.

 

Ακόμα στον ιστότοπό μας θα βρείτε νέα και ανακοινώσεις αλλά και την σελίδα των υποψηφίων μας η οποία θα εμπλουτίζεται σταδιακά με τα βιογραφικά τους, αλλά και με τα υπόλοιπα στελέχη του συνδυασμού μας ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.

 

Τέλος στη σελίδα της επικοινωνίας μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα με το δικό σας μήνυμα είτε αυτό αφορά μια καινούργια ιδέα ή απλά ένα σχόλιο.