Δυστυχώς, ο πιο δύσκολος αντίπαλος για κάποιους, είναι η «τρικυμία εν κρανίω».

Με ανάρτηση του ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης παρουσιάζει τα έργ που υλοποίησε κατά την διάρκεια της θητείας του σαν δήμαρχος Ξάνθης

Δεν παρακολουθούμε τον «κατήφορο» ορισμένων και δεν χρειάζεται να απαντούμε κάθε φορά, στην προσπάθεια εκχυδαϊσμού της προεκλογικής περιόδου και όχι μόνο.

Η δουλειά που έγινε την περίοδο 2014-2019 και ανά χρόνο δημόσια παρουσιάζονταν, σε ειδικές συνεδριάσεις (κάτι που σταμάτησε να γίνεται από το 2020), αναγνωρίζεται σήμερα από τους συμπολίτες μας.

Εμείς κάναμε την αυτοκριτική μας, ας αναλογιστούν κι αυτοί τι γράφουν, τι λένε και περισσότερο από όλα, τι έπρεπε να κάνουν και ΔΕΝ έκαναν την τελευταία τετραετία.

Οι πολίτες της Ξάνθης ξέρουν ποιος έκανε έργο, ποιος με εντιμότητα και ειλικρίνεια υπηρέτησε εκείνη την πραγματικά δύσκολη περίοδο τους πολίτες, ποιος μπορεί να οδηγήσει ξανά την ΞΑΝΘΗ στην ανάπτυξη!

Ποιος μπορεί να κάνει αύριο, ξανά την Ξάνθη μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη, καθαρή, ανθρώπινη, με κοινωνικό πρόσωπο και υποδομές, ένα Δήμο με οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ                                                                               Υπ. Δήμαρχος Ξάνθης                                                                                                                         Χαράλαμπος ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ