Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα, με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ», μίας ακόμα νέας συνδημότισσά μας, της Ευρώπης Μισαηλίδου.

Η Ευρώπη ζει στην Ξάνθη, είναι 25 χρονών, έχει σπουδάσει Μοριακή Βιολογία και Γενετική και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στη Δημόσια Υγεία και Πολιτική της Υγείας, με ειδίκευση στη Δημόσια Υγεία στις αστικές περιοχές.
Είναι ερευνήτρια, με εμπειρία στο εξωτερικό, ενώ επίσης είναι ενεργό μέλος του Σκακιστικού Συλλόγου Ξάνθης, ένα άθλημα με το οποίο ασχολείται από νεαρή ηλικία και πλέον διδάσκει.
Όπως η ίδια δηλώνει της αρέσει και έχει ήδη ασχοληθεί μέσω εθελοντισμού, με τα κοινά της πόλης και με την πολιτική εν γενεί, καθώς θεωρεί ότι είναι κάτι που μας αφορά όλους/όλες και πιστεύει ειδικά στη συμμετοχή και στις ιδέες τόσο των νέων, όσο και των γυναικών – των κοινωνικών ομάδων δηλαδή που υπό εκπροσωπούνται.
Η Ευρώπη είναι μία δραστήρια συμπολίτισσά μας με ενδιαφέροντα, ανησυχίες και πολλές ιδέες. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν συμπορεύονται μαζί μας τέτοιοι άνθρωποι της πόλης μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να οργανώσουμε τα σχέδιά μας για μία Ξάνθη ασφαλέστερη και ποιοτικότερη, προσβάσιμη και φιλική για όλους!!
Η ΑΛΛΑΓΗ στην Ξάνθη έρχεται!!
Θέλουμε να πάμε τον Δήμο μας ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις..
Ευρώπη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου, είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης