Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ: ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρείς, αλλά … εκατον είκοσι τρείς

Εντάξει, το τερμάτισε ο Τσιτιρίδης με την εμφάνιση στο 100% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του και μάλλον πάει να «καθαρίσει»  το «παιγνίδι» από την πρώτη Κυριακή.

Με την δυναμικότερη ίσως παρουσία στα τοπικά πολιτικά πράγματα, των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του, ο Γ. Τσιτιρίδης θέλησε να προκαλέσει τον φόβο στους πολιτικούς του αντιπάλους και μάλλον το κατάφερε.

Όταν ένας υποψήφιος δήμαρχος, δείχνει την δυναμική του από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, σημαίνει ότι βασίζεται στο εκλογικό αποτέλεσμα και ακολουθεί την προσωπική του προεκλογική γραμμή.

Η προσωπική πολιτική κίνηση του Γιώργου Τσιτιρίδη, σηματοδοτεί την παντοδυναμία του στο πολιτικό τερέν του δήμου Αβδήρων.

Σαφώς και δεν υπάρχει περίπτωση οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να του «κλέψουν» υποψηφίους συμβούλους, όμως, όπως μαθαίνουμε από τον κύκλο του Γ. Τσιτιρίδη, έχει μεριμνήσει και για αυτό και έχει και άλλα βέλη στην προεκλογική του φαρέτρα.

Η κίνηση του προκάλεσε σοκ και δέος στους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε και πώς θα αντιμετωπίσουν αυτή την εξέλιξη.

Ο Γ. Τσιτιρίδης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου Αβδήρων απέδειξε για μία ακόμη φορά πώς είναι έξυπνος και έχει την δυνατότητα να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση. Πράγμα που έκανε.

Μπορεί αυτή η παρουσίαση να κόστισε κάτι παραπάνω στον προσωπικό του λογαριασμό, όμως, είναι βέβαιο ότι ήδη έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και μέχρι η αντιπολίτευση να συνειδητοποιήσει τι έγινε, έρχονται οι διακοπές του Αυγούστου, αφήνοντας στην ουσία ένα μήνα – τον Σεπτέμβριο- στην αντιπολίτευση για τις όποιες ανακατατάξεις.

Εκτίμηση μας είναι ότι θα φτάσει η 8η Οκτωβρίου και οι της αντιπολιτεύσεως θα προσπαθούν να κάνουν τις ανάλογες ανακατατάξεις στα εσωτερικά των παρατάξεών τους για να αντεπιτεθούν,  αλλά … ήδη ο πόλεμος θα έχει τελειώσει.

Είναι έξυπνος και απλά το επιβεβαίωσε.