ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

Ο λόγος για τον επικεφαλής της WAGNER Πριγκόζιν, που για να καταλάβει την Μόσχα ξεκίνησε και κυνηγημένος στην Λευκορωσια βρέθηκε.

Είναι θέμα χρόνου πλέον να τον βρουν στο «χαντάκι» κάποια στιγμή για το ρεζιλίκι που προξένησε στον Πούτιν. Έναν Πούτιν που στην αρχή νόμισε ότι ο «κολλητός» toy  για τις «βρώμικες δουλειές» ξαφνικά θέλησε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη και φυσικά, όλοι αναρωτιούνται  τι ακριβώς πήγε να κάνει βγάζοντας στον δρόμο 5-10.000 μισθοφόρους για να καταλάβουν την Μόσχα.

Σαφέστατα και δεν υπάρχει λογική εξήγηση.

Εκτός αν αυτό ήταν ένα καλοστημένο παραμύθι αναμεταξύ τους και η αφορμή ίσως για να καθαρίσει ο Πούτιν μερικούς από την νομενκλατούρα του που μάλλον έκαναν «παιγνίδι» πίσω από την πλάτη του και ίσως για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Το γεγονός ότι οι Αγγλικές Μυστικές Υπηρεσίες γνώριζαν,  αυτό κάτι  μας λέει.

Ο Σούνακ, ήθελε να δώσει πολεμικά αεροπλάνα στον Ζελένσκι αλλά το βαθύ κράτος της Αγγλίας όχι.

Οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί του έδιναν άρματα με το τσουβάλι, άλλωστε ήταν ακριβοί ντενεκέδες, όμοιοι με τον παλιάτσο πρόεδρο της Ουκρανίας που τόβαλε αμέ τι μωχαμέτι, να βάψει με αίμα την Ευρώπη, αλλά για τα αεροπλάνα ούτε λόγος.

Άρα κάπως οι Αμερικάνονατοικοί έπρεπε να τερματίσουν τον πόλεμο.

Έτσι σε λίγο καιρό θα δούμε οι Ρώσοι να κρατούν αυτά που πήραν από την Ουκρανία και η Ουκρανία θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να πληρώνει τα δανεικά στους Νατοϊκούς.

Κάι κάπου εδώ κοντά βλέπω τους τίτλους του τέλους του Ρωσοουκρανικού πολέμου.

Καλοί οι λεονταρισμοί, αλλά όταν έχεις δικιά σου “σκούφια” κύριε Ζελένσκι.

Με ξένη “σκούφια” κρυώνει κεφάλι σου.