80% αποχή όπου ψήφιζαν μουσουλμάνοι

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Από το ρεπορτάζ βγαίνει ότι σε όποια εκλογικά τμήματα ήταν εγγεγραμμένοι μουσουλμάνοι ψηφοφόροι, η αποχή άγγιζε το 80% πράγμα που σημαίνει ότι η ψήφος τους έχει να κάνει με τα πρόσωπα και όχι τα κόμματα.

Έχουμε επανειλημμένα γράψει ότι τα κόμματα είναι τα οχήματα τα οποία μεταφέρουν αρεστούς σε εξωθεσμικά κέντρα υποψηφίους μουσουλμάνους,  στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Επίσης το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι όλοι είναι Έλληνες Πολίτες και η πρεμούρα των κομμάτων να συνθέσουν υποχρεωτικά την παρουσία των μειονοτικών υποψηφίων στα ψηφοδέλτια τους έχει να κάνει με το συμφέρων και μόνον των κομμάτων και όχι την εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο  τον Ελλήνων μειονοτικών συμπολιτών μας,  οι οποίοι σε κάθε περίπτωση, εκπροσωπούνται από βουλευτές ανεξαρτήτου θρησκεύματος.

Και επιτέλους η πολιτεία θα πρέπει να λάβει τα ενδεικνυόμενα μέτρα για αυτούς που χωρίς σοβαρή δικαιολογία δεν ψηφίζουν, με δεδομένο ότι η ψήφος είναι υποχρεωτική.

Το όλο θέμα των Ελλήνων Πολιτών και οι εκπροσώπησή τους, ανεξαρτήτου θρησκεύματος, η πολιτεία και κυρίως το Σύνταγμα, πρέπει να το ξεκαθαρίσει.

Με αφορμή αυτό και  σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, τα εκλογικά κέντρα που είχαν μεγάλο αριθμό μειονοτικών ψηφοφόρων, αποδεικνύει του λόγου το αληθές και η αποχή αγγίζει το 80%.