Υποψήφιος με την παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» ο κ. Σαλή Ογλού Τζεμ στις Δημοτικές Εκλογές 2023

Τον Δήμαρχο  Τοπείρου επισκέφθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σαλή Ογλού Τζεμ, όπου συζητήθηκε η πορεία του έργου αναβάθμισης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης, προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ περίπου, που ξεκινάει το επόμενο διάστημα και αφορά τους οικισμούς της Κοινότητας Ευλάλου.

Ο κ. Σαλή Ογλού ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια παρέμβαση ουσιαστικής σημασίας για την ισόρροπη ανάπτυξη των οικισμών της περιοχής μας και εξέφρασε την υποστήριξη του και την προθυμία του να συμβάλει σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη τον κ. Σαλή Ογλού Τζεμ, επαγγελματία αγρότη από τον οικισμό Κρεμαστή του Δήμου μας, ο οποίος θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Ο κ. Σαλή Ογλού είναι ένας νέος σε ηλικία άνθρωπος που κατά το διάστημα της θητείας του ως Δημοτικός Σύμβουλος Τοπείρου βρίσκεται δίπλα στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας».