Αφήστε τους να φύγουν. Κάντε ότι κάνει η Τουρκία

 Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Αλλοδαποί προσπάθησαν να την «κοπανήσουν» από το αεροδρόμιο Χρυσούπολης αλλά … Ας κάνουμε ότι κάνει η Τουρκία

 

Μπαίνει πλέον ένα ζήτημα με τους αλλοδαπούς οι οποίοι ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα έχοντας προορισμό άλλες Χώρες, αλλά, οι αστυνομικές δυνάμεις της Χώρας μας, πιστές στο καθήκον και στις εντολές των αιθεροβαμόνων κυβερνητών, εμποδίζουν κάθε παράνομη έξοδο από την Χώρα, ανθρώπων που ήρθαν παράνομα στην δική μας. Εδώ αρχίζει το τραγελαφικό της ιστορίας. Περισσότερο στο τραγικό πάει, αλλά ας μην το αναλύσουμε.

Πάνω από 1 εκατομμύριο παράνομων μεταναστών ήρθαν στην Ελλάδα της κρίσης. Μία Ελλάδα που στην κυριολεξία δεν μπορεί να συντηρήσει τους Έλληνες Πολίτες.

Στον αντίποδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας οργανώνουν τον εξισλαμισμό των νησιών του Αιγαίου, υποβοηθώντας και πολλές φορές στηρίζοντας, την παράνομη έξοδο από την χώρα τους, παράνομα εισερχομένων ανθρώπων.

Στον δε Έβρο ο Τουρκικός Στρατός, κάνει τα πάντα για να περάσουν στην Ελλάδα εκατοντάδες παράτυποι μετανάστες, κάθε μέρα.

Από την από δω πλευρά του Έβρου η ανήμπορη και αβοήθητη αστυνομία, πιστή στο καθήκον της και με κίνδυνο του προσωπικού της, δίνει καθημερινά, των όπερ πάντων αγώνα για να εμποδίσει αυτό το κύμα των παράνομων μεταναστών που καθημερινά πνίγει στην κυριολεξία  την Ελλάδα.

Τώρα το τραγικό της υπόθεσης. Αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν διέξοδο στην Ευρώπη.

Μια Ευρώπη η οποίοι έβαλε θηλιά στους Έλληνες για πάνω από 90 χρόνια. Μία Ευρώπη δυνάστη της Χώρας μας. Μία Ευρώπη που υποχρέωσε την χώρα μας να κρατά τους παράνομους μετανάστες με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια, δουλειά, έγκλημα.

Στον αντίποδα, η κυβέρνηση, η οποία αποδεδειγμένα κάνει τα πάντα για να εξευτελίσει τους Έλληνες,  να τους φτωχύνει, να τους διώξει νόμιμους μετανάστες στην Ευρώπη, δεν κάνει απολύτως τίποτε για να απαλύνει τον τόπο από αυτό το πρόβλημα που καθημερινά διογκώνετε.

Να υποθέσει κανείς ότι οι συμφωνίες που υπέγραψε με του Δ ΡΑΙΧ επίσημα, δεν της επιτρέπετε να «εξάγει» τους μετανάστες οι οποίοι , οξύμωρο μεν, αληθινό δε, δεν επιθυμούν την παραμονή τους σε μία Ελλάδα φτωχημένη, εξαθλιωμένη,  χωρίς δουλειά, προκοπή και μέλλον.

Οι άνθρωποι θέλουν να φύγουν και η Ελλάδα τους κρατάει με το ζόρι εξαθλιώνοντας τους ακόμη περισσότερο μαζί και τους Έλληνες Πολίτες.

Αλήθεια γιατί δεν βοηθάει τούτη η Χώρα ανεπίσημα την φυγή τους;

Αφού οι ίδιοι  το θέλουν;

 

Η είδηση που τα «σπάει»: Συνελήφθησαν 4 άτομα, τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα στην Αυστρία μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καβάλας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.