Η κα Τσάσκα, ο κος Δένδιας και ο Δήμαρχος Μπελέρης

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,

 

Ο κος Μπελέρης, δήμαρχος της Χειμάρρας, βρίσκεται ακόμα στη φυλακή. Ο κος Δένδιας ενδιαφέρεται για το θέμα της Χειμάρρας, αλλά δεν βλέπουμε καμία πρόοδο.

Η κα Τσάσκα, η Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας και  φίλη του κου Δένδια, εδήλωσε ότι το θέμα του δημάρχου Μπελέρη, είναι δικαστικό και όχι πολιτικό.

Τι σημαίνει αυτό αγαπητοί μου συμπατριώτες και αγαπητοί μου βορειοηπειρώτες; Ότι το πρόγραμμα του Ράμα είναι να κρατήσει τον Μπελέρη πάνω από 2 μήνες στη φυλακή και μετά να τον εκπέσει από το αξίωμα του δημάρχου. Και έτσι να συνεχίσει απτόητος, να χρησιμοποιεί τα παραθαλάσσια οικόπεδα των Ελλήνων της Χειμάρρας, για να κάνει τουριστικές εγκαταστάσεις, τις οποίες παράνομα να παραχωρεί στους φίλους του και συνεργάτες του και άλλους ολιγάρχες.

Καλώ για τελευταία φορά τον κύριο Δένδια, ο όποιος αν έχει τέτοιους φίλους σαν την κα Τσάσκα και τον κο Τσαβούσογλου, τι να τους κάνεις τους εχθρούς πια, τον κο Μητσοτάκη, ο οποίος μας είτε, πριν από λίγες ημέρες, ότι στα εθνικά θέματα τα πήγε μία χαρά!!! Τι εννοεί μία χαρά; Να εγκαταλείψουμε τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου στα εγκληματικά σχέδια του Ράμα και της κυρίας Τσάσκα και του άντρα της, ο οποίος έχει μαζί με άλλους, ένα παράνομο ξενοδοχείο στη Βόρεια Ακτή της Χειμάρρας;

Η ευθύνη όλων μας πλέον είναι πάρα πολύ μεγάλη. Το ότι ο Μητσοτάκης θεωρεί τη Βόρειο Ήπειρο και τον Ελληνισμό της, αλλά και την Κύπρο, δευτερεύον θέμα, είναι ένα τεράστιο πρόβλημα εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Έλληνες πατριώτες πρέπει να αγωνιστούμε για την Κύπρο μας και για τη Βόρειο Ήπειρό μας. Η Πατριωτική Δύναμη θα είναι πάντα κοντά στους βορειοηπειρώτες μας, πάντα κοντά στην αγαπημένη μας Κύπρο. Αλλά χρειάζεται και φωνή όλων, όλων μαζί, να υπερασπίσουμε τη Βόρειο Ήπειρό μας και να υπερασπίσουμε και την Κύπρο μας.

Σας εύχομαι να είστε καλά, σας εύχομαι να σκεφτείτε και να ψηφίσετε για το καλό της Πατρίδος.

Σας ευχαριστώ και σας χαιρετώ.

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Εικόνα που περιέχει κείμενο, γραμματοσειρά, λογότυπο, γραφικά

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα