ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ποιο ενεργά με τον δήμο αν … δεν ήταν η οικογένεια του που λατρεύει… ο Λεύκιππος και φυσικά το ιατρείο….

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; … ΙΣΩΣ;

Καταγράψαμε τον έντονο προβληματισμό για την πορεία της πόλης του γιατρού, προέδρου του Λεύκιππου και δημοτικού συμβούλου του δήμου Ξάνθης και σύμβουλο του δημάρχου Μ. Τσέπελη σε θέματα αθλητισμού Σαββίδη Ματθαίου.

Μάλιστα δεν κρύβει την απογοήτευση του για τον τρόπο στήριξης του δημάρχου στα αθλητικά πράγματα σημειώνοντας ότι με την σωστή αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Ξάνθης, θα μπορούσε να δοθεί μία μεγάλη δυναμική στην επισκεψιμότητα της πόλης.

Όπως σημείωσε ο Σαββίδης Ματθαίος, οι μεγάλες εκδηλώσεις του δήμου της Ξάνθης, όπως τα καρναβάλια, οι γιορτές παλιάς πόλης και ο μουσικός Χατζηδάκης είναι πολύ κοστοβόρες εκδηλώσεις και η κοινωνία δεν προσπορίζεται τα αποτελέσματα της επισκεψιμτόητας στην λογική ότι δεν ανακυκλώνονται οι επισκέπτες των πανάκριβων εκδηλώσεων σε δεύτερο χρόνο, σε αντίθεση με τις σωστές αθλητικές διοργανώσεις.

Στην συνέχεια μας ανέλυσε πώς θα μπορούσε η πόλη να κερδίσει πολλά, χωρίς να ξοδευτούν χρήματα των δημοτών άσκοπα.

Τον ρωτήσαμε αν θα κατέβαινε για δήμαρχος.

Η απάντηση που πήραμε τα λέει όλα και … τίποτα

“Αν δεν είχα την οικογένειά μου που λατρεύω, τον Λεύκιππο που υπεραγαπώ και το ιατρείο … Άντε να θυσιάσω το ιατρείο. Τα άλλα….;;;”