Πώς βλέπει τον δήμο Ξάνθης ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γ. Μπόσβελης

Oι αυτοδιοικητικές  εκλογές του Οκτώβρη θα αποτελέσουν ορόσημο για την πόλη μας, για πολλούς λόγους. Συζητήσεις επί συζητήσεων στα στέκια της πόλης, στα social media, στον έντυπο τύπο της πόλης μας, τα ακούμε τα βλέπουμε και τα διαβάζουμε καθημερινά.

Ο Δήμος Ξάνθης πρέπει να αλλάξει χέρια και μάλιστα άμεσα. Γιατί όμως; Πολλές οι αιτίες και οι λόγοι.

Καταρχάς ο Δήμος δεν πρέπει να είναι <<one man show>> όπως πολλοί νέοι  λένε σήμερα.

Πρέπει να έχουμε έναν Δήμο ο οποίος θα έχει ισχυρή συνεργασία με τους δημότες του. Θέλουμε την διακυβέρνηση του Δήμου μας με επίκεντρο τον πολίτη του και τα προβλήματα του. Θέλουμε ένα Δήμο ο οποίος μέσα από την συνολική αντίληψη των πολιτών του, θα προσεγγίσει τα  προβλήματα και θα τα αντιμετωπίσει για το συμφέρον των πολιτών.

Χρειαζόμαστε αναβάθμιση στις υποδομές, την ασφάλεια ,στα αδέσποτα, στην προσβασιμότητα ,στο κυκλοφοριακό, το πράσινο, στην διεκδίκηση πόρων.

Χρειαζόμαστε μία σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης Δημάρχου-Πολιτών.

Έναν Δήμο με ανοιχτές πόρτες, συμμετοχικό, να αισθάνεται ο πολίτης έναν Δήμαρχο και έναν  Δήμο προσιτό ,ο οποίος θα είναι δίπλα σε κάθε του ανάγκη, και όχι σε έναν Δήμαρχο και Δήμο ο οποίος σήμερα είναι μόνο για ορισμένους.

Χρειαζόμαστε την συμμετοχή του πολίτη στην συνδιαμόρφωση προγραμμάτων, γιατί απλά η γνώμη του πρέπει να μετράει. Οι υποψήφιοι του Συνδιασμού μας βρίσκονται δίπλα σου, να μιλήσουν μαζί σου, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε οικισμό σε κάθε στέκι ηλικιωμένων και νεολαίας, να θέσεις τα προβλήματα σου και τις σκέψεις σου και όλοι μαζί να αγωνιστούμε με ένα και μόνο κοινό στόχο να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ο Δήμος είναι το μεγάλο σπίτι μας και εάν δεν το προστατεύουμε και το φροντίζουμε, θα πέσει να μας πλακώσει. Ζητούμε το αυτονόητο γιατί πρέπει κάποια στιγμή στην Ξάνθη να γίνονται τα απλά. Συνεχή και σταθερή φροντίδα στο σπίτι μας, και αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων τα οποία σήμερα δυστυχώς είναι ανεκμετάλλευτα από την τωρινή διοίκηση.

Εσύ, ο δημότης όμως αυτού του Δήμου ,του Δήμου Ξάνθης, πρέπει <<εσύ να αποτελείς την αλλαγή που θέλεις να δεις στον Δήμο και τους οικισμούς αυτού>>.

Ψηφίζεις στις 8 Οκτώβριου του 2023 <<ΜΠΡΟΣΤΑ>>

Μπόσβελης Φ. Ιωάννης

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος