ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ… ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

Όταν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας είναι από το Δροσερό και τα σχολεία μετατρέπονται σε σκουπιδότοπο, τι να περιμένει κανείς από τον δήμαρχο που τον τοποθέτησε σε αυτή την θέση για να τον «ανταμείψει» για τους ψήφους που του κουβάλησε.

Δυστυχώς όταν η λογική του δημάρχου είναι περιορισμένη στο πολιτικό «δούναι και λαβείν» αυτές οι εικόνες θα καταγράφονται και θα καταγράφονται καθημερινά στην πόλη που από τα χίλια χρώματα έγινε η πόλη με τις χίλιες εστίες μόλυνσης και ρύπανσης. Πόσο μάλλον όταν η καθαριότητα έχει άμεση σχέση με το σχολείο και την εκπαίδευση των παιδιών.

 

Για φαντασθείτε, λέει, το Δροσερό να μην είχε αντιδήμαρχο καθαριότητας και αυτός να ήταν από τα ορεινά της Σταυρούπολης που δεν θα γνώριζε καν την ύπαρξη των σχολείων.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση  στα 2 δημοτικά σχολεία (15ο & 20ο) και το 15ο Νηπιαγωγείο Δροσερού, την οποία κατήγγειλε ο Διευθυντής του ενός σχολείου και Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης Φάνης Παπαδάκης.

Χαβούζα…. Με αντιδήμαρχο καθαριότητας τον Χασάν Ογλού Φερτούν από το Δροσερό!

Ειλικρινά δεν γνωρίζω ποια είναι τα κριτήρια που οι Δροσερίτες επιλέγουν τους άριστους, μεταξύ των αρίστων για να τους εκπροσωπήσουν, ανεξάρτητα από όλα όσα ακούγονται για το αντίτιμο της ψήφου, στην τελική ο Φερνούν είναι ένας δικός τους άνθρωπος που θα έπρεπε να πρόσεχε σαν κόρη οφθαλμού την νέα γενιά του συνοικισμού.

Για αυτό λοιπόν, ξανά δαγκωτό στον Φερντούν, ανεξάρτητα με ποια παράταξη και ποιον δήμαρχο θα είναι.

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Κακά τα ψέματα. Αν στο τιμόνι του δήμου Ξάνθης υπήρχαν πολιτικά έντιμοι άνθρωποι, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να υπηρετήσουν τον Ξανθιώτη και όχι τα προσωπικά πολιτικά τους συμφέροντα, ο δήμαρχος θα έπρεπε να ζητήσει την παραίτηση του Αντιδημάρχου καθαριότητας.

Όχι γιατί δεν έκανε καλά την δουλειά του, αλλά γιατί στέλνει το μήνυμα ότι αφού δεν καθαρίζει το … σπίτι του, που είναι το Δροσερό και ειδικότερα τα σχολεία του οικισμού που φοιτούν τα βλαστάρια τους… μοιραία, το μήνυμα που εκπέμπετε από τον εν λόγω πολιτικό, είναι ότι έχει γραμμένη την καθαριότητα της Ξάνθης στα παλαιότερα των υποδημάτων του.
Αλήθεια ποιος δήμαρχος, σε ποιόν δήμο της Ελλάδος, θα το επέτρεπε αυτό;