Έφυγε από την ζωή, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, Άγγελος Μπεμπεκίδης

Για το τελευταίο του ταξίδι για την αιώνια “γειτονιά” ξεκίνησε σήμερα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων Ξάνθης με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια της.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον δραστήριο συνδικαλιστή αύριο, στο Όλβιο Ξάνθης. Η “Θ” και η thraki.com.gr εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Νομού Ξάνθης, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Άγγελου Μπεμπεκίδη, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, για την απώλειά του.

Συλλυπητήρια Επιστολή από την ΑΔΕΔΥ Ξάνθης
Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και όλα τα μέλη του, εκφράζουν την
ειλικρινή θλίψη και τη βαθύτατη οδύνη τους για την εντελώς ξαφνική
απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου και Προέδρου του
Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξανθης Αγγέλου Μπεπεκίδη.
Ο Άγγελος Μπεμπεκίδης, κατά τη διάρκεια της συνδικαλιστικής του
διαδρομής αλλά ιδιαιτέρως ως πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού
Κέντρου Ξανθης, στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, ενώ τίμησε
με την παρουσία του το συνδικαλιστικό κίνημα.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους
οικείους, και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ ύψους παρηγοριά και
δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.
Από την Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ: «Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Άγγελου Μπεμπεκίδη»
Εκφράζουμε την ειλικρινή μας θλίψη για το θάνατο του Άγγελου
Μπεμπεκίδη.
Ο Άγγελος Μπεμπεκίδης , πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης,
είχε συνεχή παρουσία και συνδικαλιστική δράση στον ιδιωτικό τομέα
και στους αγώνες των εργαζομένων.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης

    Συλλυπητήρια επιστολή από τον διδασκαλικό σύλλογο

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης,  εκφράζει  τη βαθιά του οδύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά  του και στους οικείους τους  για την ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου και Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης  Άγγελου  Μπεμπεκίδη.

Είναι πάντα τραγικό να φεύγει ένας συνάδελφος, ο οποίος  κατά τη διάρκεια της συνδικαλιστικής του διαδρομής και ιδιαίτερα ως πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και τίμησε με την παρουσία του το συνδικαλιστικό κίνημα.

Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένειά του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του.

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΟΛΒΙΟ

Το τελευταίο Αντίο στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελο Μπεμπεκίδη, είπαν χθες Δευτέρα στις 1 το μεσημέρι στο Όλβιο εκατοντάδες πολίτες από την Ξάνθη αλλά και γειτονικούς Νομούς.

Έφυγε μόλις 63 χρονών, πολύ νέος και «τζάμπα». Απλό ένα απλό εγκεφαλικό που δυστυχώς μετεξελίχθηκε σε Νοσοκομειακή λοίμωξη (στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης) στη συνέχεια. Και κυριολεκτώ.

Τζάμπα εντελώς…

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στην κηδεία του Άγγελου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με όλους τους αντιδημάρχους του, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. Νομού Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρολου, όλοι οι Πρόεδροι των  Εργατικών Κέντρων Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ- Σάββας Μελισσόπουλος), ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπης Ευστρατίου, οι υπάλληλοι και μέλη του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, Γενικά πολύς κόσμος κι όλοι με δάκρυα στα μάτια.

Καλό ταξίδι Άγγελε.