Όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της λείπει

Διαβάστε τι απόφαση έβγαλε η Περιφέρεια Κρήτης για τις κοτούλες και τα αρνάκια που έχει ο κάθε φαμιλιέρης στην αυλή του.

Με λίγα λόγια απλά επιβεβαιώνεται και στην πράξη και μετά την  απόφαση του Περιφερειάρχη της Κρήτης ότι ο μέσος πολίτης αυτής της Χώρας, δεν έχει να περιμένει τίποτε καλό από τους ηγέτες της.

Με λίγα ο λόγια, ο εν λόγο Περιφερειάρχης, έλυσε τα προβλήματα κυκλοφορίας στους δρόμους της Κρήτης όπου κάθε χρόνο χάνονται ζωές κυρίως νέων ανθρώπων, έλυσε τα προβλήματα της παράνομης παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών, έλυσε τα προβλήματα με τις πολεοδομικές παραβάσεις έλυσε τα μύρια όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί στην καθημερινότητά τους και τον πείραξε το γεγονός ότι ο χωρικός της Κρήτης που είναι κοντά στην θάλασσα δεν πρέπει να έχει παραπάνω από δυο αρνιά ή 10 κοτούλες.

Μπράβο περιφερειάρχη Κρήτης. Δεν έρχεσαι και κατά δω μεριά, στην δική μας την περιφέρεια με αρχηγό τον Χ. Μέτιο που και αυτός σαν και σένα, έλυσε όλα τα προβλήματα των Θρακιωτών και θα είναι έτοιμος, στο λεπτό, αν του το πεις,  να απαγορεύσει και τις πολλές κότες ή τα αρνάκια στις αυλές των σπιτιών.

Άφερημ.

Α.Π.