Αδιάφορο ποιος είναι δήμαρχος, ποιους έχει στο επιτελείο του, ποιοι είναι διευθυντές τμημάτων, το θέμα είναι ότι η μία κακή εικόνα διαδέχεται την άλλη στην πόλη της Ξάνθης. Ποιο συγκεκριμένα και προφανώς η εταιρεία που μέχρι σήμερα είχε τα διαφημιστικά σκέπαστρα στις στάσεις των αστικών, προφανώς λόγω ασύμφορης παραμονής τους εκεί, τα ξήλωσε.

Μπορεί σαν εταιρεία να τα ξήλωσε όμως ενημέρωσε τον δήμο; Πήρε άδει για να πετάξει τα παλιοσίδερα για τους πολίτες, αφού δεν τους χρησιμεύουν; Οι υπεύθυνοι των Αστικών σε συνεννόηση με τον δήμο Ξάνθης έχουν εναλλακτική πρόταση για προστασία των Ξανθιωτών όσο περιμένουν τα αστικά για να πάνε στην δουλειά τους;

Ή απλά μπάστε σκύλοι και αλέστε και αλεστικά μη δίνεται;

Τι εικόνα περνά στους πολίτες άραγε αυτή η εικόνα με την «κατεδαφισμένη οροφή της στάσης των αστικών «τακτοποιημένη» στον τοίχο της πρώην Αγροτικής Τράπεζας και νυν Πειραιώς, δίνοντας την αίσθηση ότι σε αυτή την πόλη μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει και είναι ζήτημα αν κάποιος ζήτησε άδεια για να «ακουμπήσει» όλη αυτή την θημωνιά με σίδερα και πάνελ.
Σίγουρα το ζητούμενο δεν είναι ότι απλά μια θημωνιά με σίδερα είναι «τακτοποιημένη» στην άκρη του πεζοδρομίου χωρίς κανένας να γνωρίζει τον σκοπό αυτής της ενέργειας από κάποιο συνεργείο αγνώστου ταυτότητας, αλλά σε εκείνο το σημείο αν δεν μας απατάει η μνήμη υπήρχε μία στάση αστικών λεωφορείων.
Τι σημαίνει η «κατεδάφιση»; Θα μπει νέα στην θέση της; Ακυρώθηκε το δρομολόγιο και δεν θα υπάρξει άλλο; Θα πάρουν τα σίδερα οι Δροσερίτες για «αξιοποίηση»; Κύριος είδε.