Αλλοδαπός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κλεμμένο αυτοκίνητο

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;

 

Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και ας μη θέλει να την δει η Αθήνα για τους δικούς της πολιτικούς λόγους.

 

Όσο η Αθήνα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αλλοδαποί εγκληματίες κυκλοφορούν στους δρόμους με κλεμμένα αυτοκίνητα και χωρίς δίπλωμα.

Τι σημαίνει αυτό για τους Έλληνες πολίτες;

Πρώτον, χάνεται η περιουσία που με κόπο και στερήσεις απόκτησαν και η πολιτεία απούσα από αυτήν την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, στερούμενοι των περιουσιακών τους στοιχείων.

Και λέμε στερούμενοι των περιουσιακών τους στοιχείων γιατί μπορεί ο αλλοδαπός εγκληματίας να συλληφθεί από την αστυνομία, αλλά το αυτοκίνητο του Έλληνα Πολίτη που κλάπηκε, θα παραμείνει 5 – 10 χρόνια στις αποθήκες της Ασφάλειας μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση ως πειστήριο εγκλήματος. Και όταν ο Έλληνας πολίτης, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, παραλάβει το όχημά του, θα είναι για πέταμα.

Φυσικά ούτε λόγος για αποζημίωση του Έλληνα Πολίτη που έχασε το βιός του.

Το δεύτερο και χειρότερο έγκλημα που συντελείτε στους δρόμους της Θράκης και όλης της Ελληνικής Επικράτειας, είναι ότι οι αλλοδαποί κλέφτες του οχήματος, οδηγούν χωρίς δίπλωμα στους δρόμους και … όποιον πάρει ο χάρος.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της: Συνελήφθη την 10-3-2023 το βράδυ στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 24-2-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Πιερίας. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του. Την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.